Veikkausvihje

Deportivo ja Mallorca avaavat La Ligan nousukarsinnat torstaina La Corunassa. Deportivo on hurjassa vireessä ja varsinkin kotonaan iso suosikki avausotteluun. Unibetin ehdoton kärkikerroin 2.10 on loistava valinta avausmatsiin.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka. Kaupantekijäisiksi saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili auki alta.

Deportivo ja Mallorca ratkovat viimeisen nousijan ensi kauden La Ligaan kaksiosaisessa finaalissa. Avausosa on vuorossa La Corunassa torstaina ja ratkaiseva toinen koitos Mallorcalla kolme päivää myöhemmin. Kumpikaan joukkueista ei runkosarjassa erityisesti loistanut, mutta niin vaan molemmat ovat selvinneet sarjanousun porteille.

Alemmas runkosarjassa sijoittunut joukkue saa ensimmäisen ottelun kotiinsa. Deportivo yllätti karsintojen suurimman suosikin Malaga täysin vastustamattomasti. Avauosan 4-2 ja vieraistakin haettu maalin voitto olivat vahva näyttä Deporin vireestä. Joukkue pelasi molemmissa osissa sellaisella itseluottamuksella, että on vaikea nähdä joukkueen häviävän tätäkään paria.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.10
3.00
3.95
2.04
2.88
3.80
nordicbet logo
1.96
3.00
4.00

Erityisesti kotona Depor on ollut tällä kaudella timanttinen. Tappioita on kauden mittaan Estadio Municipal de Riazorilla vain kolme ja viime aikoina myös oma pää on kotiotteluissa pysynyt hyvällä tahdilla puhtaana. Tämä lupaa hyvää, sillä vastassa on kovin arka vieras.

Mallorca on ollut erittäin heikko vierailija. Ylipäänsä joukkue on voittanut viidestä viime ottelustaan vain yhden, mutta vieraiden onneksi tuo tapahtui riittävällä marginaalilla juuri karsintojen avauskierroksella. Mallorca puolusti johtoaan Albaceteä vastaan lopulta riittävällä tasolla, mutta mitään kovin erityistä joukkue ei tuossa parissa esittänyt. Mallorcan toivo lepää jälkimmäisessä kotiottelussa, avauosa mennee pyrkiessä minimoimaan tuhot omassa päässä.

Näissä otteluissa kotietu on perinteisesti ollut vahvaa valttia. Kun Deportivo on hallinnut myös kaksikon keskinäisiä otteluita aivan suvereenisti, pidämme isäntiä avausosaan erittäin selvänä suosikkina. Unibet tarjoaa kotivoitosta mahtavaa kerrointa 2.10, joka on markkinoiden selvästi korkein tarjous.

unibetin 100€ bonus mainos

 


Comments