Veikkausvihje

Ecuador ja Chile kohtaavat c-lohkon ottelussa varhain lauantaina. Vaikka hallitseva tuplamestari Chile ei ole enää ihan kultavuosiensa viressä, se on silti täysin ylikylä tällä hetkellä Ecuadoria vastaan. Ecuadorin katseet alkavat olla jo tulevissa MM-karsinnoissa ja uuden nuoremman sukupolven ajamisessa sisään maajoukkueeseen. Tämän ottelun Chile voittaa lähes 60% ajasta, joten Coolbetin kärkikerroin 1.87 Chilelle on yksi Copan tähän asti parhaista pelikohteista.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Kisakassa kuntoon bonuksilla! “100% / 150€” tai “talleta 10€ / pelaa 50€”! Nappaa etu talteen alta.

Chile aloitti turnauksen väkevästi 4-0 voitolla Japanista. Ei Japani mikään mahdottoman kova tasonmittari tämän turnauksen osalta ole, mutta yhtäkaikki Chile teki selväksi että kultaisella sukupolvella on vielä bensaa tankissa. Kaksi edellistä Copaa voittanut joukkue tuskin kolmatta mestaruutta putkeen juhlii, mutta pudotuspeleihin se joka tapauksessa marssinee vaivatta.

Chile oli avausottelussa juuri odotetunkaltainen nippu. Alexis Sanchezin tähdittämä hyökkäys on laadukas ja kokenut alakertakin tuntuu varsin luotettavalta. Materiaali ei kestä vertailua aivan turnausten huippumaiden kanssa, mutta esimerkiksi juuri Ecuadorin suhteen etu on selvästi Chilen puolella.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
4.55
3.65
1.85
4.50
3.55
1.80

Ecuador on melkoisessa käymistilassa. Joukkue hävisi avausmatsin Uruguaylle 4-0 ja maassa nousikin heti esiin jo ennen kisoja nähty kritiikki valmentaja Hernan Dario Gomezia kohtaan. Materiaali on kovin veteraanipitoinen, mutta toisaalta myöskään laatu ei piisaa tällä hetkellä huipulle. Kieltämättä olisikin ollut luontevaa käyttää tämä turnaus uuden lupaavan U20-materiaalin ajamiseen sisään. Ecuadorin tähtäin on joka tapauksessa jo vahvasti Qatarin MM-kisojen karsinnoissa, joten linja olisi ollut erittäin perusteltu.

Ecuador oli pienimuotoinen arvoitus ennen kisoja ja nyt näyttää siltä, että liikkeellä ollaan kovin vähin eväin. Joukkueesta ei jäänyt juurikaan mitään positiivista Uruguay-ottelusta. Chile ei ole ihan yhtä hyvä kuin Uruguay, mutta vankka laatujoukkue kuitenkin. Olemme erittäin yllättyneitä, ettei Ecuador ole nähty markkinoilla vieläkin suuremmaksi altavastaajaksi.

Coolbet tarjoaa Chilen voitosta kerrointa 1.87. Tämä on meidän papereissamme sen luokan tarjous, jota ei ole juhannusaattonakaan syytä missata.


Comments