Veikkausvihje

HJK ja FC Honka kohtaavat keskiviikkona Töölössä kauden ensimmäisessä Metroderbyssä. HJK on saanut rivejään järjestykseen, mutta vaikea on nähdä että todella laadukas Honka ihan näin suuri altavastaaja silti olisi. Vieraiden kärkikerroin 3.95 on hyvä yllärihaku keskiviikolle.

Ei vielä tiliä? Mobiilivetojen kuningas LeoVegas nosti bonustaan! Nyt tarjolla on muikea 100€ ensitalletusbonus, jonka saat hetkessä haltuusi klikkaamalla alta.

HJK on tälläkin kaudella vastannut Veikkausliigan suurimmista otsikoista. Heikko kauden alku, ainakin Klubin standardeilla, koitui pitkäaikaisen päävalmentaja Mika Lehkosuon kohtaloksi. Korvaajaksi tullut toinen “oma poika” Toni Koskela on saanut hyvän startin vaativalle urakalleen, kun kahdessa ensimmäisessä ottelussa Klubin sarakkeeseen kirjattiin voitot.

Mitään sen isompaa uutta Koskela ei peliin ole tuonut, mutta henkisesti joukkue vaikuttaa vapautuneelta. Tosin edellinen sarjaottelu on lähes kolmen viikon takaa, joten maaottelun tauon jälkeinen iskukyky on jälleen pieni arvoitus. Klubi mylvi jälleen myös pelaajamarkkinoilla. Vanha tuttu Erfan Zeneli sekä kolumbialainen keskikenttäpelaaja William Parra liittyivät riveihin tauon aikana. Tähän otteluun vapautuu pelikiellostaan myös puolustaja Faith Friday Obilor.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.95
3.30
3.95
nordicbet logo
1.99
3.40
3.85
1.92
3.25
3.85

Honka lähti kauteen yhtenä suurimmista mestarisuosikeista. Startti on ollut vaihteleva, mutta kaikesta huolimatta joukkue on ainoastaan kolme pinnaa kärjestä. Kaiken lisäksi pelattuja matseja on kaksi vähemmän kuin vaikkapa sarjakärki Ilveksellä tai juuri HJK:lla, joten kaikki on vahvasti omissa käsissä. Veikkausliigan ääritasaisessa kärkikastissa jo pienellä voittoputkella ollaan väistämättä kolkuttelemassa keulapaikkaa.

Honka on materiaaliltaan ihan sarjan kärkeä. Ei aivan Klubin tasoa, muttei paljoa perässäkään. Honka on myös Duarte Tammilehtoa lukuunottamatta lähes täysin ehjällä kokoonpanolla liikkeellä. Onkin vaikea nähdä, että pienten marginaalien paikallismatsissa Klubi voisi olla noin 50% ennakkosuosikki kenties pahinta kilpakumppaniaan vastaan.

Peleihin nostetaan vieraiden suora voitto. Tasoituksellisissakaan kohteissa ei ole mitään vikaa, mutta LeoVegasin kärkikerroin 3.95 on silti odotusarvoltaan kohteista selvästi paras.


Comments