Veikkausvihje

Uruguay ja Japani kohtaavat Copa American toisen kierroksen ottelussa varhain perjantaina. Uruguay murskasi Ecuadorin avausottelussa ja Japani on vastustajana vielä heikompi. Jatketaan Uruguayn kyydissä isohkosta tasoituksesta huolimatta. Uruguay -2.5 on hieno haku NordicBetin todella kovalla kertoimella 2.65.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Uruguay aloitti kisat odotetun vahvasti. Ecuador oli lähinnä harjoitusvastus, kun Uruguayn tähdet Luis Suarezin ja Edinson Cavanin johdolla rallattelivat helppoon voittoon. Toki tehtävää helpotti sekin, että Ecuador otti aikaisessa vaiheessa punaisen kortin ja joutui näin alivoimaiseksi. Yhtäkaikki, Uruguay vaikuttaa erittäin potentiaaliselta joukkueelta. Lopullinen iskukyky selviää toki vasta paljon myöhemmin, ensin pitää pelata alkulohko alta pois.

Japanin osalta odotukset eivät turnaukseen lähdettäessä olleet korkealla. Avausottelu ei ainakaan toiveita nostanut, Alexis Sanchezin johdolla Chile marssi aasialaisjoukkueen yli varsin vaivatta. Japani on liikkeellä varsin varamiehisellä joukkueella, mikä näkyi selvästi myös kutsujoukkueen avausottelussa. Aasian kisoissa paikoin lupaavasti esiintynyt joukkue on nyt selvästi kovemmassa seurassa, Copassa joukkue vaikuttaa nykykokoonpanolla melko täydelliseltä vastaantulijalta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.65
-
1.52

Toiseen otteluun lähdetään todella selvästi Uruguay-merkkisesti. Erittäin tulivoimainen joukkue tuskin isommin säästelee paukkujaan, sillä myös maalierolla voi lopussa olla merkitystä. Japanin hutera puolustaminen oli todella kovalla koetuksella jo Chileä vastaan ja nyt vastus kovenee entisestään. On hyvin vaikea nähdä miten työteliäs, mutta taidollisesti kovin rajallinen ja fyysisesti köykäinen joukkue voisi pysäyttää Uruguayn isoja tykkejä.

Todennäköisin lopputulos on Uruguayn kahden maalin voitto, mutta me pidämme mahdollisuutta selvempäänkin repsahdukseen paljon markkinoita todennäköisempänä. Kahden ja puolen maalin tasoitus vaatii Uruguayn kolmen maalin voiton, mutta näistä lähtökohdista tuo lopputulema ei vaadi isoakaan ihmettä. Parhaan kertoimen 2.65 Uruguayn selvälle voitolle tarjoaa NordicBet.


Comments