Veikkausvihje

Marokko ja Benin kohtaavat Afrikan mestaruusturnauksen ensimmäisessä neljännesvälierässä torstaina. Joukkueet ovat kuin yö ja päivä, Marokko on ollut loistava ja Benin lähinnä parkkeeraa bussia. Jos Marokko pääsee johtoon, jälki voi olla rumaa. Haetaan kunnon kerrointa Marokon vähintään kahden maalin voitolla, jolle Unibetilta löytyy hieno tarjous 2.90.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka. Kaupantekijäisiksi saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili auki alta.

Marokko on ollut yksi kisojen positiivisimpia yllättäjiä. Ei joukkue missään nimessä huono ollut ennakkoarvioissakaan, mutta lohkovoitto ja varsinkin vahvan Norsunluurannikon kaataminen on silti luettava yllätyksien kastiin. Herve Renard sai nauttia viimeisessä ottelussaan vieläpä harvinaisesta luksuksesta, kun Etelä-Afrikka kaatui myös hieman kierrätetyllä kokoonpanolla. Tämä takaa lisää tuoreita jalkoja pudotuspelivaiheeseen.

Benin eteni jatkopeleihin harvinaisesti kolmella tasurilla. Joukkue liikkui hiuskarvan varassa, sillä vaikkapa Kamerunia vastaan se oli täysin purjeissa. Matalalla makaava kymmenen miehen bussi oli kuitenkin Kamerunille liian hankala ohitettava. Valmentaja Michel Dussuyer on ottanut todella nihilistisen linjan turnaukseen, tosin muulla tavoin joukkueella ei jatkoon olisi ollutkaan asiaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.57
3.60
7.00
nordicbet logo
1.53
3.75
7.40

Muista myös Unibetin päivittäiset kesätarjoukset. Perjantaina on mahdollisuudet muuttaa pennit miljooniksi!

Pelinkuva on tässäkin ottelussa selvä. Marokko pitää palloa ja Benin koittaa puolustaa. Beninin teoreettinen mahdollisuus maalintekoon voisi olla erikoistilanteissa, mutta niitäkin on vaikea hankkia makaamalla omalla alueella. Kamerunia vastaan joukkue sai aikaan yhden laukauksen kohti maalia, joten mistään erityisen vaarallisesta rykmentistä ei Beninin kohdalla puhuta.

Jo kolme ottelua voittanut Marokko on suuri suosikki, mutta kuinka suuri? Marokko on ollut turnauksessa ihan hyvä hyökkäyssuuntaan, joten jopa aikainen johtomaali on täyttä realismia. Tämä olisi painajainen Beninille, sillä silloin peliä olisi pakko avata. Toisaalta jos Benin saa tukahdutettua Marokon pelinrakentelun, maaliton tasurikaan ei ole kaukana.

Odotusarvoltaan houkuttelevin valinta on näistä lähtökohdista Marokon vähintään kahden maalin voitto. Jos joukkue saa nopeahkon avausmaalin, vedon osuminen on todella lähellä.

unibetin 100€ bonus mainos


Comments