Veikkausvihje

HJK aloittaa europelit tiistaina kotikentällään, kun Mestarien liigan karsinnoissa tulee vastaan Torshavn. Färsaarelaiset ovat köykäinen vastus ja me uskomme Klubin ratkaisevan otteluparin jo avausosassa. 888sportin hieno kerroin 2.18 aasialaisten tasoitusten vaihtoehdolle HJK -2 tuskin kestää ottelun alkuun asti, joten suosittelemme toimimaan ripeästi.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

HJK:lla kävi varsin mieluinen arpaonni Mestarien liigan karsintojen avauskierroksella. Moni suomalaisjoukkuekin on aiemmin joutunut Färsaarilta poistumaan tyhjin käsin, mutta kyllähän Torshavn silti oli lähes paras mahdollinen vaihtoehto. Tanskan kautta myös kulkuyhteydet ovat tällä kertaa kunnossa, joten isompaa matkarasitustakaan ei ole luvassa. Silti avausosasta olisi hyvä saada sellainen tulos, että toiseen osaan ei turhaa jänniteltävää jäisi. Viime kaudella Klubi pelasi niin ikään färsaarelaista joukkuetta vastaan, kun Vikingur kaatui matkan varrella.

HJK:n otteet ovat parantuneet kaiken aikaa. KuPS-tasuri oli kaikesta huolimatta vahva esitys ja derby HIFK:ta vastaan Klubin näytöstä. Toni Koskela on vapauttanut joukkueen pelaamista niin henkisesti kuin taktisellakin puolella. Nyt hyökkäämisessä on eri variaatioita huomattavasti aiempaa enempää, eikä yksinkertaisia pitkiä pallojakaan karsasteta. Tämä onkin Torshavnia vastaan tärkeää, koska vierasjoukkue osaa kyllä olla puolustusmuodossa ja puolustaa suurella sydämellä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.21
6.00
12.50
1.16
6.25
11.00

Torshavn on maansa hallitseva mestari ja saalistanut viime otteluistaan myös kovia tuloksia. Tämän ei kannata antaa kuitenkaan isommin hämätä, sillä Färsaarten pääsarja Effodeildin on todella kaukana esimerkiksi kotoisen Veikkausliigan tasosta. Färsaarten joukkueet ovat perinteisesti myös kovin riippuvaisia kotikentästään, vieraissa touhu on lähinnä selviytymistaistelua.

Parhaat kertoimet vedonlyöntiin löytyvät siis HJK:n puolelta. Arviomme mukaan vähintään kahden maalin kotivoitto nähdään useammin kuin tämän alle jääminen. Tässä vedossa tasan kahden maalin Klubin voitolla panos palautuu.

HJK -2 nostetaan peleihin 888sportin kärkikertoimella 2.18. Uskomme kertoimen painuvan, kun vedonlyöjät alkavat tutkailla tarkemmin ottelun voimasuhteita.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments