Veikkausvihje

Ilves ja SJK kohtaavat Veikkausliigan ottelussa Tampereella. Ilves on sarjan tähän asti vahvin ryhmä ja nousee karvan yli 50% suosikiksi Tammelassa. Expektin kärkikerroin 1.99 nostetaan siis myös sunnuntain kupongille mukaan.

Ei vielä tiliä? Expekt on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset 100€ bonuksella. Klikkaa etu talteen alta.

Ilves lähtee sunnuntain otteluun jahtaamaan takaisin sarjan piikkipaikkaa, jonka se menetti ainakin toistaiseksi lauantaina kun KuPS voitti FC Hongan. Jarkko Wissin miehistöllä on kuitenkin jopa kolme ottelua vähemmän pelattuna kuin kuopiolaisilla, joten pinna/peli tilastoissa tupsukorvat ovat aivan omaa luokkaansa Veikkausliigassa. Erityisen vakuuttavaa on ollut tamperelaisten puolustaminen, omiin on mennyt ainoastaan seitsemän maalia. Tappioitakin on tilillä vain yksi.

Ilveksen hieno kausi on huomattu myös muualla. Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen valittu keskikentän taituri Lauri Ala-Myllymäki on ollut ilmiömäinen, miestä vietäneen syksyllä huomattavasti Veikkausliigaa kovempiin ympyröihin. Myös saman kunniamaininnan saanut Jair on ollut hieman alempana keskikentällä mainio. Tästä ottelusta brassi on kuitenkin korttitilin täyttymisen vuoksi poissa. Myös Vepsua vastaan loukkaantunut Ilari Mettälä lienee sivussa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.99
3.27
4.55
1.95
3.10
4.40

Ilves on kuitenkin ennen muuta joukkue. Wiss on jälleen organisoinut Ilveksen pelin täydellisesti ja kaikki lähtee tiiviistä koko joukkueen puolustamisesta. Terävät vastaiskut ovat erittäin vaarallisia ja tarvittaessa myös prässiä nostetaan tilanteen mukaan varsin rohkeastikin. Ilves on tällä hetkellä mielestämme Veikkausliigan paras joukkue.

SJK:n kausi alkoi ihan hyvin, mutta sittemmin sijoitus on vaihtunut taisteluun paikasta ylemmässä loppusarjassa. Vieraiden osalta sunnuntaina tilannetta rasittaa keskikentän Mosa Yaghoubin pelikielto. Kerhon ongelmat ovat olleet erityisesti maalinteossa, ilman Denys Oliinykia kausi olisi ollut todella vaikea. Puolustus on toiminut paljon paremmin. Ilvestä vastaan maalien tekeminen on jo lähtökohtaisesti todella vaikeaa, joten vieraiden osuma voi sunnuntaina jäädä haaveeksi.

Ilves on selvä suosikki kotonaan ja nousee hieman päälle kerran kahdesta voittavana myös pelikohteeksi. Expektin kärkitarjous 1.99 kuuluu pyhän peleihin mukaan.

expekt vedonlyönti bonus 100€

 


Comments