Veikkausvihje

Astana ja Cluj avaavat omalta osaltaan Mestarien liigan karsinnat tiistaina Nur-Sultanissa. Isännät ovat vaatimattomassa vireessä ja romanialaisilla vierailla onkin täydet saumat yllättää. Unibet on Cluj:n kertoimen kanssa hieman omilla linjoillaan, 3.50 vieraille on holtiton tarjous joka kuuluu ehdottomasti jokaiselle kupongille tiistaina.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka. Kaupantekijäisiksi saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili auki alta.

Suomalaisillekin futiksen ystäville hyvin tuttu FC Astana on ollut varsin kesy viime aikoina. Kahden tappion jälkeen viikonloppuna sentään kaatui Tobol vieraissa, mikä tiesi sarjan piikkipaikan palaamista maan suurseuran haltuun. Tosin otteluitakin on pelattuna kaksi enemmän. Astana ei ole missään vaiheessa oikein päässyt samalle tasolle kuin aiempina kausina, mikä luo epävarmuutta juuri ennen europelien alkua.

Romanian pääsarja puolestaan alkaa vasta ensi viikonloppuna, joten ihan tarkkaa kuvaa Cluj:n tilanteesta ei ole. Joukkue on kuitenkin valmistautunut tähän otteluun jo pitkään täysipainoisesti ja pelannut myös ihan kelpo treenimatseja. Kilpailullisen pelituntuman puute voi näkyä, mutta emme kuitenkaan antaisi tälle seikalle turhan paljon painoarvoa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.10
3.20
3.50
nordicbet logo
2.24
3.20
3.10

Dan Petrescun valmentama Cluf lähtee kovin odotuksin kauteen. Kaksi perättäistä Romanian mestaruutta huutaisi vihdoin myös pitempää reissua Euroopassa seurakseen. Joukkue on jälleen varsin laadukas ja pientä vahvistustakin on viime kaudesta saatu. Nimekkäin tulija on Norjasta siirtynyt puolustava keskikenttäpelaaja Yacouba Sulla. Materiaaliltaan Cluj on selvästi kaksikosta parempi.

Astanan puolesta puhuu kotikenttä ja parempi pelivire. Cluj on kuitenkin perinteisesti ollut varsin hyvä vierailija, joten kyllä sillä täydet saumat on myös tiistaina. Astana on kaukana parhaiden päiviensä vireestä ja mielestämme kotijoukkue on asetettu aivan liian suureksi suosikiksi.

Laadukas Cluj ansaitsee ainakin pienen pelin puolelleen. Unibetin kärkikerroin 3.50 on pelikohteista paras, tätä tarjousta ei ole syytä ohittaa.

unibetin 100€ bonus mainos


Comments