Veikkausvihje

Ghana ja Tunisia kohtaavat Afrikan mestaruusturnauksen neljännesvälieräottelussa maanantaina. Ghana on joukkueista selvästi laadukkaampi ja alkulohkon edetessä myös peli alkoi näyttää paremmalta. Jos Ghana pääsee tasolleen, Tunisialla ei ole saumaa. Coolbetin kärkikerroin 2.52 kuuluu maanantain peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Talleta 10€ / pelaa 50€ tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti! Nappaa etusi talteen alta.

Ghana lähti turnaukseen varsin potentiaalisena mustana hevosena. Turnaus alkoi varsin vaisusti, mutta lohkon edetessä pelikin parani ja tuloksena oli lopulta alkulohkon voitto. Tosin ainoastaan maaliero erotti joukkueen tasapisteissä edukseen Kamerunin kanssa. Viimeisessä lohko-ottelussa tuli myös turnauksen ensimmäinen voitto, kun James Kwesi Appiah’n miehistö kaatoi Guinea-Bissaun.

Guinea-Bissau ei tietenkään ole Tunisian veroinen vastus, mutta pidämme silti lohkon viimeistä ottelua lupaavana merkkinä. Ghana loi tukuttain huippupaikkoja ja piti muutenkin pelin täysin kontrollissaan. Turnauksen alku oli hutera, mutta ainakin oikeaan suuntaan on menty. Materiaaliltaan Ghana on laadukas nippu, joka voisi huippuonnistumisella taistella jopa turnauksen voitosta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.45
2.80
3.40
2.40
2.80
3.50

Tunisia puolestaan ei ole vielä turnauksessa voittanut otteluakaan. Liberaali turnausrakenne kuitenkin mahdollisti pääsyn jatkopeleihin myös kolmella tasurilla. Myöskään Alain Giressen päävalmentama Tunisia ei ole paperilla huono joukkue, mutta otteet ovat olleet kaukana lupaavista. Joukkue olisi ehdottomasti tarvinnut lohkon viimeisestä ottelusta Mauritaniaa vastaan voiton, muttei ollut oikeastaan edes kovin lähellä. Pallonhallinnasta huolimatta Tunisialla on ollut suuria vaikeuksia rakentaa laatupaikkoja.

Ghanan alku oli turhauttava, mutta nyt ilmassa on parempia merkkejä. Vedonlyöntimarkkinat eivät kuitenkaan täysin joukkueeseen luota, joten tarjolla on myös erinomaisia kertoimia. Tunisia on päästänyt turnauksessa yhtä monta maalia kuin on tehnyt, eikä muutenkaan ole noussut lähellekään oikeaa tasoaan. Asiat harvoin muuttuvat kovin dramaattisesti ottelusta toiseen, joten kyllä Ghanalla maanantaina on selvä etu.

Coolbet tarjoaa Ghanan voitosta todella hyvää kerrointa 2.52, joka nostetaan maanantain peleihin mukaan.


Comments