Veikkausvihje

BATE ja Piast Gliwice aloittavat keskiviikkona Mestarien liigan karsinnat Barysaussa. BATE on hyvässä vireessä ja mielestämme hieman kertoimia suurempi suosikki vielä kauden alkua odottelevaa Puolan yllätysmestaria vastaan. Haetaan pientä yllätystä BATE:n vähintään kahden maalin kotivoitolla, jolle Mobilebet tarjoaa hienoa kerrointa 2.95.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee huippuluokan vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla. Uusille asiakkaille on tarjolla myös markkinoiden parhaat bonukset, jopa 300€ asti. Klikkaa etusi talteen alta!

Valko-Venäjän ja Puolan mestareiden kohtaaminen keskiviikkona Borisov Arenalla on erittäin mielenkiintoinen tapaus. Rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että ottelu on myös erinomaisen vaikea arvioitava etukäteen. Myös vedonlyöntimarkkinat tuntuvat arvuuttelevan joukkueiden voimasuhteita, sillä kertoimet ovat liikkuneet edestakaisin ottelun alla.

BATE oli viime kaudella sinänsä melko lähellä paikkaa Mestarien liigan lohkovaiheessa. PSV oli kuitenkin sitten ratkaisuotteluissa parempi ja meni ansaitusti lohkoihin. Tällä kaudella on jälleen uuden yrityksen aika. Valko-Venäjällä sarjakauttakin on pelattu jo toistakymmentä kierrosta, joten pelituntuma on huipussaan. BATE on myös ollut viime viikot erinomaisessa vireessä sarjassa. Toki vastus on keskimäärin ainakin paperilla selvästi köykäisempi kuin tässä ottelussa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.62
3.70
5.25

Piast Gliwice, tai tuttavallisemmin Piastunki, voitti hyvin yllättäen viime kaudella Puolan mestaruuden ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Kansainvälisiä otteluita on tilillä tätä ennen vain Eurooppa-liigan karsinnoista kahden otteluparin verran, joten tältä osin kokemuksessa on seuroilla valtava ero. Pienellä budjetilla operoiva seura on kasattu lähinnä puolalaisista pelaajista ja täydennetty täsmähankinnoilla kuten Joel Valencia, Gerard Badia ja Tom Hateley (isänsä on muuten Mark Hateley, toim. huom.).

BATE on joukkueista parempi ja sillä on myös paljon parempi pelituntuma. Sympaattisen Piastunkin mestaruus oli loistava saavutus, mutta tästä otteluparista eteneminen jatkoon olisi jälleen uusi iso yllätys. BATE tarvitsee kotiottelustaan hyvän tuloksen ja me uskomme sen myös olevan lähellä.

Haetaan kunnon kerrointa BATE:n muhkealla kertoimella 2.95, johon vaaditaan vähintään kahden maalin kotivoitto. Tarjouksen takana on Mobilebet.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments