Veikkausvihje

KuPS aloittaa Eurooppa-liigan karsinnat torstaina kotikentällään valkovenäläistä Vitebskiä vastaan. Kovavireinen KuPS nousee automaattisesti yli 50% suosikiksi avausosaan, joten Betwayn kärkikerroin 1.91 kuuluu ehdottomasti viikon peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä? Betway on yksi maailman suurimmista vedonlyöntisivustoista. Alkuun pääset mukavalla 100% ensitalletusbonuksella 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

KuPS on noussut vaikean alkukauden jälkeen tasolleen kesän mittaan. Joukkue voitti edellisessä Veikkausliigan ottelussaan Hongan vieraissa vakuuttavasti ja nousi hetkeksi koko sarjan kärkitilalle. Jani Honkavaara onkin kelien lämmettyä ja kenttien parannuttua saanut joukkueensa toimimaan todella hyvin.

Juhannuksen jälkeen uutisoitiin Rasmus Karjalaisen siirrosta Hollantiin, mutta tämäkään ei ole tahtia hiljentänyt. Korvaajaksi hankittiin aiemminkin Veikkausliigassa maaleja iskenyt Tuco. Kokoonpanojen puolesta kummallakaan joukkueella ei pitäisi olla loukkaantumishuolia, tosin Vitebskin osalta on vaikea löytää varmaa tietoa tilanteesta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.91
3.60
3.80
1.85
3.50
3.80

Vitebks on pitkän linjan seura, joka on muuttanut nimeään vuosien saatossa useampaankin kertaan. Joukkueen parhaat vuodet osuivat 1990-luvun puolivälin tienoille, jolloin joukkue pelasi mitaleista lähes joka kausi. Viime vuonna Valko-Venäjän Valioliigassa oli vuorossa jälleen parempi kausi, sijoitus oli lopulta neljäs. Materiaaliltaan joukkue ei vaikkapa juuri KuPS:lle pärjää alkuunkaan. Tällä kaudella myös meno kotimaan sarjassa on ollut nihkeää, voitot ovat kiertäneet.

KuPS on ollut niin vahvassa vireessä viime ajat, että heikon valkovenäläisen joukkueen on vaikea nähdä Savon Sanomat Areenalta edes tasapeliä hakevan torstaina mukaansa. Avausosa on myös KuPS:lle erittäin tärkeä, potentiaalisesti hankalaan vierasotteluun ei missään nimessä haluta lähteä esimerkiksi juuri tasatilanteesta.

Me näemme KuPS:ssa erinomaisen pelikohteen. Konservatiivisellakin arviolla kotivoitto asettuu jonnekin 55% maastoon, joten arvoa on kertoimissa riittämiin. Tarjouksista paras on Betwayn 1.91, joka kannattaa ottaa talteen jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.


Comments