Veikkausvihje

Senegal ja Benin avaavat Afrikan mestaruuskisojen puolivälierät keskiviikkona. Ottelussa on tasan yksi suosikki, kaikki kunnia sitkeälle Beninille, mutta eiköhän tuurit ole jo käytetty. Paras pelivalinta on hurjassa vireessä olevan Sadio Manén johtaman Senegalin vähintään kahden maalin voitto kertoimella 2.55, jonka tarjoaa ComeOn!.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa myös huimat edut uusille asiakkaille. Talleta 10€, pelaa 50€! Klikkaa tili auki alta.

Senegal on parantanut jatkuvasti turnauksen edetessä, vaikka totuuden nimissä on sanottava ettei parasta ole vielä nähty Leijonilta. Joukkue kuitenkin puolustaa loistavasti ja vaikkapa edellisen kierroksen 1-0 voitto Ugandasta oli näennäisen tiukasta tuloksestaan täysin Senegalin hallintaa. Kun vielä kärjessä Mané on hurjassa iskussa, Senegal on tällä hetkellä suurin suosikki voittamaan koko maanosan turnauksen. Kerta olisi Terangan Leijonille ensimmäinen laatuaan.

Beninin turnaus on ollut ikimuistoinen. Alkulohkosta joukkue selvisi jatkoon kolmella tasurilla lohkokolmosten joukossa. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella se lähti leikkiin massiivisena altavastaajana Marokkoa vastaan. Jotenkin Michel Dussuyerin miehistö kuitenkin kampesi itsensä jatkoajalle ja lopulta voitti rankkarikisan. Onneakin oli matkassa, sillä pelillisesti Benin oli varsin pahasti alakynnessä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.47
3.70
8.25
nordicbet logo
1.52
3.80
7.45
1.46
3.90
9.00

Benin sai Marokko-ottelussa myös pientä lisähuolta, sillä tärkeä puolustaja Khaled Adenon ajettiin kentältä jatkoajalla. Tämä tietää automaattista pelikieltoa Senegalia vastaan. Manén johtamaa Senegal-hyökkäystä vastaan avainmiehien poissaoloihin ei olisi varaa.

Senegal on voittanut kolme neljästä ottelustaan ja lähtee ansaitusti todella selvänä suosikkina myös puolivälierään. Beninin selviytymistaistelun on loputtava jossain kohdin ja onkin varsin todennäköistä, että se tapahtuu juuri Senegalia vastaan.

Senegalin suoran voiton kertoimet ovat jokseenkin kohdallaan, mutta reilummista voitoista löytyy etua. Jos Senegal saa johtomaalin ja Benin joutuu avaamaan peliään, Mané ja kumppanit hyödyntänevät avautuvat saumat tehokkaasti. Nostetaan siis vihjeeksi Senegalin vähintään kahden maalin voitto hurjalla kertoimella 2.55, jonka takana on ComeOn!.


Comments