Veikkausvihje

RoPS aloittaa suomalaisjoukkueista viimeisenä oman europelien kimaransa. Vastus on hankala, sillä Aberdeen on laadukkaampi joukkue. RoPS:lla on kuitenkin puolellaan selkeästi enemmän kovia sarjapelejä, eikä tässä ottelussa muutenkaan isäntien suosikkiasema ole ihan kertoimien veroinen. RoPS:n puolentoista maalin tasoitus antaa lunastuksen vielä maalin tappiollakin, Unibetin kärkikerroin 2.35 onkin mahtava pelikohde torstain jännäriin.

Huom. Unibet näyttää ottelun live streamin suorana ja ilmaiseksi sivuillaan!

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka. Kaupantekijäisiksi saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili auki alta.

RoPS lähtee paljolti samanlaisesta tilanteesta omaan Eurooppa-liigan karsinta-avaukseen kuin FC Inter Bröndbyä vastaan. Aberdeenin kausi ei ole vielä alkanut, mutta paperilla joukkue on ihan kelvollinen. Aberdeenin kertoimet on kuitenkin painettu jo alle 1.20-tasolle, mikä on aikamoista liioittelua. Harjoitusotteluiden perusteella Aberdeen on vielä kaukana parhaastaan, kun taas napapiirin sankareilla on alla kilpailullista futista jo lähes kaksikymmentä kierrosta.

Aberdeenin historia on pitkä ja kunniakas, mutta viime vuosina meno on ollut vaikeaa. Joukkueen edelliset kulta-ajat sijoittuivat 1980-luvulle, jolloin skottien liigassa tuli pari perättäistä mestaruutta. Sen jälkeen menestystä on maisteltu hyvin harvoin. Kotimaan liigacupin joukkue voitti 2014. UEFA:n rankingissa joukkue löytyy sijalta 192, kun esimerkiksi RoPS löytyy listalta lähes parisataa pykälää alempaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.17
6.50
14.00
nordicbet logo
1.17
6.55
12.50

Ei ottelu silti etukäteen niin selvä ole, kuin mitä kertoimista voisi päätellä. Aberdeen valmistautuu vasta omaan sarjakauteensa ja pelituntuma ei ole maksimaalinen. Harjoitusotteluiden perusteella joukkue ei ole mitenkään erityisen vakuuttavassa vireessä, varsinkin maalinteon kanssa on pahoja vaikeuksia. Legendaarisella Pittodriellä voikin olla tiedossa yllättävänkin tasainen avausosa.

RoPS lähtee hakemaan Skotlannista asemia ratkaisevaan kotiotteluun. Vierasmaali olisi plussaa, mutta kaiken avain on tiivis puolustuspeli. Nähdyn perusteella Aberdeenin hyökkäämisessä ei ole mitään sellaista, mitä ei olisi vaikkapa Veikkausliigassa jo nähty. Kausi on ollut rovaniemeläisiltä alavireinen, mutta ei joukkue läheskään niin heikko ole. Nyt onkin mainio sauma kiillottaa kilpeä eurokentillä.

KuPS:lla on täydet saumat pitää ottelu tasaisena. Puolentoista maalin tasoitus antaa lunastuksen vielä maalin tappiollakin. Unibetin mahtava kerroin 2.35 kuuluu peleihin.

unibetin 100€ bonus mainos


Comments