Veikkausvihje

FC Inter aloittaa KuPS:n tavoin oman Eurooppa-liigan karsintaurakkansa torstaina. Turkulaisille haaste on todella kova, sillä vastassa on Tanskan suurseura Bröndby. Interin etuna on kuitenkin parempi pelituntuma. Avausosassa tuskin mitään maalijuhlia nähdään, alle 3.5 maalia on mahtava pelikohde Expektin kärkikertoimella 1.81.

Ei vielä tiliä? Expekt on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset 100€ bonuksella. Klikkaa etu talteen alta.

Interille ei etukäteen juuri toivoa anneta ainakaan voiton suhteen. Vieraiden kertoimet liikkuvat yleisesti pitkälle toisella kymmenellä, kun taas Bröndbyn voitosta on tarjolla vain alle 1.20-tasoisia kertoimia. Paperilla tilanne on toki varsin epäreilu, mutta Bröndby ei ole pelannut kilpailullista ottelua sitten toukokuun. Pelivire ei laadukkaista treenimatseista huolimatta varmasti ole ihan tapissa.

Bröndby ei viimeisissä kolmessa valmistavassa ottelussa ole ollut mitenkään erikoinen. Tappiot Lech Poznanille ja Union Berlinille sekä tasuri Wisla Plockia vastaan tulivat toki hieman “kaikki pelaa” hengessä, mutta on silti turvallista veikata ettei isäntien ruuti tässä vaiheessa kautta ole vielä ainakaan rutikuivaa. Joukkueessa on tottakai silti valtavasti potentiaalia tälle tasolle. Interin kannalta ainakin Puolan maajoukkuepelaaja Kamil Wilczek on saatava kuriin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.19
7.80
15.50
1.17
6.50
13.00

Interin kausi Veikkausliigassa on sujunut varsin mukavasti. Surkean viime sesongin jälkeen joukkue lähti kauteen yhtenä potentiaalisimmista parantajista ja näin todella on käynyt. Inter on paukutellut sarjassa eniten maaleja tulikuuman hyökkäyskolmikkonsa ansiosta. Bröndbyä vastaan Jose Riveiro joutuu kuitenkin suitsimaan Filip Valencicin ja kumppanit hieman puolustavampaan muotoon.

Pelinkuva on etukäteen avausosaan varsin selvä. Taitavampi Bröndby saa pallonhallinnan ja Inter tyytyy puolustamaan ja kyttäämään vastaiskuja ja erikoistilanteita. Treenimatsien perusteella Bröndbyn murtautuminen ei ole ainakaan vielä erityisen tehokasta tai vaarallista, joten Inter voi hyvinkin pystyä pitämään isännät poissa pahanteosta ainakin suurimman osan ajasta.

Matalissa maalimäärissä on tarjolla herkullista pelattavaa. Tuskin tästä ottelusta mitään ilotulitusta tulee ja peleihin otetaankin alle 3.5 maalia Expektin mahtikertoimella 1.81.

expekt vedonlyönti bonus 100€


Comments