Veikkausvihje

Wimbledonin semifinaalissa on perjantaina tarjolla todellinen legendojen kohtaaminen, kun Rafael Nadal ja Roger Federer iskevät yhteen. Miehet kohtasivat edellisen kerran alle kuukausi takaperin Ranskan avoimissa ja tuolloin Nadal oli parempi suoraan 3-0. Nurmella asetelmat tasoittuvat, mutta kyllähän Nadal nykyisin ansaitsee selkeän suosikkiaseman myös tällä alustalla. Vaikka ottelua pyörittelee kuinka, alle 60% suosikiksi Nadalia ei saa. Bethardin kärkikerroin 1.77 “Matadorin” voitosta on siis mahtava pelikohde perjantaille.

Ei vielä tiliä? Bethard uudisti bonuksensa, nyt tarjolla on 100€ todella helpolla kierrätyksellä! Klikkaa etusi talteen alta.

Nadalin ja Federerin kohtaaminen on nykytenniksen suurimpia klassikoita. Wimbledonissa miehet eivät kuitenkaan ole kohdanneet yli kymmeneen vuoteen. Tennisfanien muistissa on kuitenkin edelleen hyvin edellinen yhteenotto, vuodne 2008 finaali on yksi tennishistorian hienoimpia otteluita. Nadal oli tuolloin lopulta parempi erin 3-2. Viime kuussa legendat kohtasivat massalla Ranskan Avoimissa ja tuolloin ottelu oli massamatsien tapaan Nadalin näytöstä.

Tämän vuoden Wimbledonissa molemmat ovat pelanneet mainiosti. Federer menetti avausottelussaan erän Lloyd Harrisille mutta tuon jälkeen tuli kolme helppoa voittoa. Puolivälierissä Japanin Kei Nishikori vei ensimmäisen erän, mutta sveitsiläinen hallitsi ottelua tuosta eteenpäin ja vei matsin lopulta varsin selvästi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
1.77
-
2.25
speedybet
1.71
-
2.20
nordicbet logo
1.70
-
2.15

Nadal puolestaan ei ole yskinyt tähän asti senkään vertaa. Puolivälierässä kaatui jenkkipelaaja Sam Querrey suoraan 3-0. Nadal onkin tällä hetkellä erinomaisessa nurmikunnossa, vahva syöttäjä Querrey paukutti jälleen mukavan määrän läpisyöttöjä muttei ollut silti lähelläkään voittaa edes yhtä erää.

Wimbledon on perinteisesti ollut Federerin temmellyskenttä, mutta aika alkaa vääjäämättä näkyä myös sveitsiläislegendan otteissa. Alakierteinen rysty on edelleen kiertueen paras ja välierässä nähtiin toisesta erästä eteenpäin jälleen myös nopeaa ja hyökkäävää tennistä tyylikkäältä sveitsiläiseltä. Silti luonnonlait ovat vahvasti Nadalin puolella.

Espanjan Matadori ei tällä hetkellä juuri virheitä tee. Rafa nouseekin väistämättä melko selväksi suosikiksi välierään. Vedonlyöntimarkkivat arvostavat Federeriä vanhasta muistista melko korkealla, mutta kyllä tällä hetkellä puntit ovat vahvasti kallellaan Nadalin suuntaan. Bethardin kärkikerroin 1.77 on perjantain pankki.


Comments