Veikkausvihje

F1 siirtyy legendaariselle Silverstonen radalle, jossa ajetaan Britannian GP. Lewis Hamilton haluaa tehdä historiaa ja voittaa kuudennen kerran tämän kilpailun, mutta ensin pitää selvittää aika-ajot. Rata sopii mainiosti Ferrarille, emmekä mitenkään näe Mercedesta niin suurena suosikkina paalulle kuin mitä kertoimet väittävät. Kumman tahansa Ferrari-kuskin paalupaikka maksaa Mr Greenillä takaisin 2.85-kertaisesti ja kyllähän tämä kohde pelikupongille kuuluu.

Ei vielä tiliä? Mr Green tuplaa ensimmäisen vetosi voitot, jopa 200€ asti! Klikkaa hieno tarjous talteen alta.

Silverstone on ollut viime vuodet lähinnä Mercedeksen temmellyskenttä. Hamilton on voittanut kisan 2014-2017 neljästi peräkkäin, joista kolme viimeisintä paalulta. Itävallassa Mersu kärsi jäähdytysongelmista, kotikisaan toivotaan varmasti viileämpää keliä. Näillä näkyminen toive onkin toteutumassa. Silti Mersu on mielestämme asetettu turhan suureksi suosikiksi aika-ajoihin.

Ferrari ei ole vielä tällä kaudella voittanut kilpailuakaan. Silverstonessa tuo tavoite on kuitenkin etukäteen lähempänä kuin monella muulla radalla. Radan profiili sopii raakaa voimaa reilusti tuottavalle autolle mainiosti. Ferrari-kuskeista Sebastian Vettel on aina viihtynyt Silverstonessa ja voittanutkin kahdesti, viimeksi vuosi sitten. Hallitsevana mestarina Vettel haluaa varmasti horjuttaa Mersun valta-asemaa tämän kotikentällä myös tänä vuonna.

Toinen Ferrari-kuski, nuori monacolainen Charles LeClerc, on yksi suurimmista lahjakkuuksista F1-sarjan historiassa. Yhdessä toisen supertalentin Max Verstappenin kanssa kaksikko ratkaisi Itävallan GP:n voiton. Tulokaskuski vaikuttaa myös selättäneen alkukauden pienet virheet ja ongelmat, nopeudesta LeClercillä ei jää homma kiinni tälläkään tasolla.

Hamilton lähtee totutusti suurena suosikkina kisaviikonloppuun. Kertoimet kuitenkin liioittelevat vahvasti Hamiltonin menestystä. Kisan voitosta on tarjolla kerroin 1.75 ja paalupaikasta ainoastaan 1.60. Tämä puolestaan nostaa haastajien kertoimia selkeästi pelattaviksi.

Meidän valintamme on Ferrarin paalupaikka. Talli petraa kaiken aikaa ja autosta löytyy tehoa. Kun sitä ohjastaa mestarikuski Vettel sekä tulikuuma ja nopea tulokas LeClerc, ei paalu olisi minkään sortin yllätys lauantaina. Mr Greenin kova kerroin 2.85 ansaitsee pelin osakseen.

mr green vedonlyönti bonus


Comments