Veikkausvihje

FC Honka ja HIFK kohtaavat Veikkausliigassa lauantaina jo iltapäivästä. Erittäin mielenkiintoinen ottelu ei ole etukäteen lainkaan niin matalamaalinen, kuin vedonlyöntikertoimet väittävät. Peleihin nostetaan yli 2.5 maalia 888sportin hienolla kertoimella 2.32.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Honka lähtee lauantain otteluun selkeänä suosikkina. Vaikka joukkue ei ihan viime aikoina ole ollut parhaimmillaan, materiaaliero on silti aikamoinen isäntien hyväksi. Toisaalta HIFK on ollut kauden suurin positiivinen yllättäjä, monien papereissa varmaksi putoajaksi veikattu joukkue pelaa norjalaisluotsi Tor Thodesenin alaisuudessa laadukasta futista eikä putoamisesta ole pelkoa.

Hongalla olisi ollut kultainen sauma nousta jopa sarjan kärkeen, mutta tappio KuPS:lle ja tasuri MIFK:ta vastaan vesittivät tuon tavoitteen. Honka on kuitenkin edelleen vahvasti mukana äärimmäisen tasaisessa kärkipäässä. Joukkue lähti sarjaan yhtenä mestarisuosikeista, mutta ihan sille tasolle peli ei ole vielä kehittynyt.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.62
3.45
5.60
1.63
3.50
5.75
nordicbet logo
1.63
3.70
6.00

Honka on nykyisellään melko runsasmaalinen joukkue. Tehoja löytyy vaikka kuinka, mutta toisaalta nukahdukset puolustuspäässä leimaavat otteita. HIFK:n aktiivinen ja agressiivinen prässi voikin olla myrkkyä. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran keväällä viidennellä sarjakierroksella ja tuolloin HIFK oli kotiottelussaan vahvempi 2-0.

HIFK on elänyt pitkälti kotikentästään, sillä se on sarjan heikoin vierailija. Lähes paikallisottelun ollessa kyseessä ei kuitenkaan tuolle tilastolle kannata antaa kovin suurta arvoa. HIFK on ollut viime otteluissaan varsin mukavassa vireessä, ainoastaan HJK:ta vastaan se jäi pahasti jalkoihin.

Ottelun parhaat pelikohteet löytyvät maalimääristä. HIFK on leimallisesti melko matalamaalinen joukkue, mutta lauantaina tilanne on hieman toinen. Tapiolassa vieraat eivät voi lähteä pelkästään peruuttelemaan, sillä Honka kyllä löytää aseet haavoittaa passiivisempaakin puolustusta. Tiedossa on suurella todennäköisyydellä odotuksia viihdyttävämpi matsi, yli 2.5 maalia on hieno haku 888sportin kärkikertoimella 2.32.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments