Veikkausvihje

Robert Helenius iskee varhain sunnuntaina Minnesotassa Gerald Washingtonia vastaan. Suomalainen lähtee otteluun selvänä suosikkina ja tarjolla onkin erinomaisia kertoimia “The Nordic Nightmare” Heleniuksen puolesta. Todennäköisin lopputulos on Heleniuksen voitto tyrmäyksellä. Unibet tarjoaa kohteelle “Helenius Tyrmäyksellä, Teknisellä tyrmäyksellä tai Diskauksella” mahtavaa kerrointa 2.35.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka. Kaupantekijäisiksi saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili auki alta.

Heleniuksen ja Washingtonin kohtaaminen on samalla isojen ja kokeneiden raskaansarjan iskijöiden yhteenotto. 35-vuotias Helenius on kaksimetrisenä pari senttiä vastustajaansa pidempi ja myös pari vuotta nuorempi. Sanomattakin on selvää, että ottelu on molemmille erittäin tärkeä. Voitolla varsinkin Heleniuksen osakkeet olisivat vielä kerran ihan hyvät tulevia matseja ajatellen. Tappiolla puolestaan uran huipulla voinee laittaa melko tiiviiseen pakettiin.

Helenius tyrmäsi yllättäen syksyllä kovan Erkan Teperin ja lähtee tähänkin otteluun selvänä suosikkina. Washingtonin ura on kääntynyt melko selvään laskuun viime vuosina. Mies pääsi yrittämään 2017 WBC-liiton titteliotteluun Deontay Wilderia vastaan, mutta tuosta matsista ei jäänyt lapsille kerrottavaa. Sen jälkeen tappiot tulivat tyrmäyksellä myös Jarrell Milleriä ja Puolan Adam Kownackia vastaan.

Helenius nousisi voitolla todennäköisesti juuri Kownackia vastaan ja tuossa matsissa olisikin sitten jo todella kovat panokset. Ensin pitää kuitenkin hoidella Washington kunnialla ja me uskomme näin myös käyvän. “Robbe” on päässyt valmistautumaan otteluun pitkään ja hartaasti ilman terveyshuolia, joten iskukyky lienee kunnossa. “Puolueettomalla” kentällä oteltavassa matsissa tulos ratkaistaan ilahduttavasti myös pelkästään nyrkkeilemällä ilman ylimääräistä politiikkaa.

Unibet tarjoaa Heleniuksen voitosta kerrointa 1.60, kun Washingtonin voitto maksaa takaisin 2.35-kertaisesti. Ottelun voimasuhteet huomioiden ero voisi olla suurempikin suomalaisen suuntaan. Vielä houkuttelevampaa pelattavaa löytyy kuitenkin voittotavasta.

“Helenius Tyrmäyksellä, Teknisellä tyrmäyksellä tai Diskauksella” kattaa arviomme mukaan lähes puolet ottelun tulosavaruudesta, joten mahtava kerroin 2.35 nousee automaattisesti pelikupongille mukaan.

unibetin 100€ bonus mainos


Comments