Veikkausvihje

HIFK ja RoPS iskevät yhteen sunnuntaina Helsingissä. Alkukaudesta joukkueet ovat olleet tasavahvoja, mutta tässä ottelussa moni asia puhuu isäntien puolesta. Pienin niistä ei ole RoPS:n torstainen matsi Aberdeeniä vastaan. HIFK nostetaan peleihin Coolbetin hyvällä kertoimella 2.45.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Talleta 10€ / pelaa 50€ tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti! Nappaa etusi talteen alta.

Joukkueiden kaudet Veikkausliigassa ovat olleet monelta osin lähes identtiset. Se tärkein tilasto eli pistemääräkin on ennen sunnuntain ottelua tasan, joskin HIFK on pelannut yhden ottelun vähemmän. Tehtyjä maalejakin on yhtä monta. Isompi ero tuleekin sitten siinä, kuinka kauteen pitäisi suhtautua.

HIFK lähti Veikkausliigaan nousijana ja suurimpana “suosikkina” putoamaan takaisin Ykköseen. Jo nyt voi varmuudella sanoa, että norjalaisluotsi Tor Thodesenin miehistöllä ei ole mitään vaaraa ranskalaisesta visiitistä pääsarjaan. Taso on vaihdellut, mutta pääosin joukkueen pelaaminen on ollut yllättävän hyvällä ja aktiivisella tasolla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.37
3.15
3.20
2.35
3.05
3.25

Vahva Honka oli viimeksi tähtirintoja vahvempi kotonaan. Silti tuossa ottelussa oli HIFK:n kannalta myös positiivista. Tärkeä Jukka Halme on jälleen täydessä pelikunnossa ja uudet vahvistukset lähempänä täyttä virettä. Sunnuntaina onkin erinomainen sauma jatkaa pelaajien sisäänajoa RoPS:a vastaan.

RoPS on ollut isossa kuvassa suuri pettymys. Viime kauden hopeajoukkue on kyntänyt sarjan alakerrassa koko kauden. Myös päävalmentaja Toni Koskelan lähtö kirpaisee, vaikkakin Pasi Tuutti on kelpo korvaaja. RoPS uudistui viime kaudesta vahvasti, mutta tänä vuonna uusia tähtiä ei ole riveistä noussut. Myös loukkaantumiset ovat vaivanneet pitkin kautta.

Emme väheksyisi vieraiden osalta myöskään torstain europeliä Aberdeenia vastaan. Tuo ottelupari oli sarjan mentyä penkin alle RoPS:n kauden kohokohta. Pari ylimääräistä ottelua eurooppalaista laatujoukkuetta eivät voi olla näkymättä sunnuntaina.

HIFK on markkinoilla suosikki, mutta mielestämme etumatka on kertoimia suurempi. Coolbetin kärkikerroin 2.45 HIFK:lle on hyvä pelivalinta sunnuntaille.


Comments