Veikkausvihje

Djurgården vierailee Kalmarissa maanantaina. NordicBetin kärkikertoimella 2.40 vieraat ovat erinomainen pelikohde myös vedonlyönnissä.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Kalmarin Guldfågeln Arenalla on maanantaina luvassa kovien panosten ottelu. Kalmarin alkukausi on mennyt täysin penkin alle ja kotijoukkue onkin valahtanut putoamisviivan tuntumaan aivan ansiosta. Viisi edellistä ottelua on sujunut voitoitta, eikä tuo tilasto todennäköisesti parane kun sarjan paras vierasjoukkue Djurgården saapuu kylään.

Kalmar on kotikentällään napannut tälle kaudella tasan yhden voiton. Tämä tilasto on surullista luettavaa, mutta viime aikojen otteita seuratessa ei mitenkään yllättävää. Kalmar on ylipäänsä onnistunut tekemään maalin vain alle puolissa pelaamistaan otteluista. Djurgården puolestaan on voittanut kahdeksasta edellisestä matsistaan kuusi. Voitolla maanantaina joukkue nousisi sarjassa jo kolmanneksi, lisäksi sillä on ottleu vähemmän pelattuna kuin paikallisvastus AIK:lla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
3.25
3.10
2.40
3.40
3.10
2.30

Kalmarin ylivoimaisesti paras osa-alue on puolustuspeli. Joukkue on päästänyt vain reilun maalin per ottelu, mikä on ihan sarjan kärkipään tasoa. Toisaalta kun tehtyjä maaleja on vielä melkein puolet vähemmän, syyt ongelmalliseen sesonkiin alkavat avautua. Myös Djurgården puolustaa erinomaisesti ja onkin melko vaikea nähdä, kuin Kalmar onnistuis maalinteossa maanantaina.

Djurgården lähtee maanantain otteluun erittäin selvänä suosikkina. Vieraskertoimet ovat olleet hienoisesti noususuunnassa sitten avautumisen, mitä pidämme hieman erikoisena. Joka tapauksessa viime otteluiden perusteella matsin vedonlyönnillinen arvo on vahvasti juuri Djurgårdenin puolella.

Parhaan kertoimen vieraille saa NordicBetiltä. 2.40 on sen luokan tarjous, ettei kohteen kanssa ole syytä aikailla.


Comments