Veikkausvihje

KuPS palaa hienon Valko-Venäjän reissun jälkeen tositoimiin Veikkausliigassa. Isännät joutuvat kierrättämään rankasti, eikä ihan vahva MIFK voi kovin suuri altavastaaja otteluun olla. Nostetaan vieraat peleihin Mobilebetin kärkikertoimella 2.55 vaihtoehdolle “Draw no bet”, jolloin tasurilla panos palautuu. 2.55 on maailmanluokan tarjous.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee huippuluokan vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla. Uusille asiakkaille on tarjolla myös markkinoiden parhaat bonukset, jopa 300€ asti. Klikkaa etusi talteen alta!

KuPS lähtee sunnuntain kotiotteluun Veikkausliigassa kaikkea muuta kuin optimitilanteesta. Henkisesti jatkopaikka Vitebskin kustannuksella tekee varmasti hyvää, mutta avainmiesten rasitus on ollut viime ajat suurta. Tänään onkin aika kierrättää, emme yllättyisi jos päävalmentaja Jani Honkavaara lähtisi yllättävänkin “vaihtoehtoisella” kokoonpanolla leikkiin.

KuPS on vaikean alkukauden jälkeen noussut erinomaiselle tasolle. Veikkausliigassa on kulkenut jo pitkään hyvin ja isännät ovat ehdottomasti mukana taistelussa ihan kirkkaimmista mitaleista asti. Kotipelit ovat kuitenkin olleet savolaisille yllättävän vaikeita. Savon Sanomat Areenalla on kasassa vasta kolme voittoa seitsemästä ottelusta. Matkapeleissä meno onkin sitten ollut ihan sarjan kärkipäätä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.10
3.50
3.40
2.10
3.45
3.30

Myös yleensä kotivahva MIFK on ollut tällä kaudella yllättävän hyvä vieraissa. Viidestä edellisestä matkapelistä on kasassa kolme voittoa ja kakais tappiota, maaliero 10-3 noissa matseissa alleviivaa entisestään saarelaisten vahvaa virettä. MIFK on pystynyt pelaamaan jo pitkään tutulla permanentilla, mikä näkyy myös otteissa. Vieraat ovat myös saaneet kauden mittaan vahvoja pallollisia elementtejä otteisiinsa, tällä hetkellä vieraiden peli on kaikkea muuta kuin sitä vastaisku- ja erikoistilannepalloa mitä vielä alkukaudesta nähtiin.

KuPS:n lopullinen kokoonpano on arvoitus. Melko turvallista on kuitenkin veikata, etteivät isännät ole läheskään parhaillaan liikkeellä. Kun alla on vielä torstain ottelu sekä pitkä matkustus molemmin puolin, iskukyvyssä voi olla toivomisen varaa.

MIFK nousee näistä lähtökohdista erinomaiseksi pelivalinnaksi Mobiletin kärkikertoimella 2.55. Kohteena on siis vain varsinaisen peliajan tulos ilman tasuria, jolla panos palautuu.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments