Veikkausvihje

Barcelona ja Chelsea kohtaavat tiistaina Japanissa. Suomen aikaa iltapäivästä starttaava Rakuten Cup on Barcelonan ensiesiintyminen kentällä kiireisen siirtokesän jälkeen. Tämä näkyy myös ottelun kertoimissa, Chelsealle annetaan paremmasta pelituntumasta selkeästi etua. Ilman Leo Messiäkin Barca on kuitenkin mielestämme selvä suosikki matsiin. Nopeampi.comin 2.45 Blaugranalle on ohittamaton vaihtoehto.

Ei vielä tiliä? Nopeampi.com on moderni sivusto, jolla pelaat supernopeasti ilman rekisteröitymistä. Suuntaa suoraan peleille klikkaamalla alta!

Barcelona avaa omalta osaltaan sponsorinsa mukaan nimetyn Rakuten Cupin tiistaina ottelulla Chelseaa vastaan. Turnauksen kolmas joukkue on Japanin J-Liigan Vissel Kobe, jonka riveissä on mm. Barca-legenda Andres Iniesta.

Barcelonan kesä on ollut miinusmerkkisen viime kauden jälkeen kiireinen. Antoine Griezmannin liittyminen joukkueeseen tärisytti siirtomarkkinoita. Myös Frenkie de Jong ja Neto ovat uusista hankinnoista mukana Japanissa. Leo Messi toipuu vielä Copa American rasituksista.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.40
3.30
2.55
nordicbet logo
2.40
3.65
2.65

Blaugranan viime kausi päättyi pettymyksiin, kun tappiot tulivat niin Mestarien liigan välierissä kuin kotimaan cupissakin. La Ligan joukkue sentään onnistui valloittamaan. Uuteen kauteen lähdetään jälleen kerran voittamaan “kaikkea” ja tällä miehistöllä tekosyihin ei enää olekaan varaa.

Chelsealla on menossa vaikeammat ajat. Seura sai pitkän kiellon hankkia pelaajia, joten lähitulevaisuudessa täytyy tulla toimeen nykyisillä miehillä. Lisäksi ykköstähti Eden Hazard vaihtoi maisemaa, mikä tietää vaikeuksia hyökkäyssuuntaan. Myös muun muassa Willianin on huhuiltu etsivän uutta osoitetta.

Chelsean treeniottelut uuden managerin Frank Lampardin alaisuudessa ovat sujuneet vaisusti. Bohemiansin kanssa jäätiin tasuriin ja Japanin matkan avausottelussa Kawasaki oli parempi 1-0. Tiistaiksi haaste kovenee vielä selvästi, vaikkei Barcan pelivire ihan täydellinen varmasti vielä olekaan.

Chelsea on näyttänyt valmistavissa otteluissa yllättävän vaisulta. Lampardilla tulee olemaan hikinen urakka miettiessään Griezmannin ja kumppanien pysäyttämistä. Barcelonan kertoimissa näkyy pelituntuman puute, mutta kyllähän Nopeampi.comin kärkikerroin 2.45 Blaugranalle peleihin kuuluu.

nopeampi.com vedonlyönti


Comments