Veikkausvihje

KTP ja MYPA ottavat maanantain mittaa kauden toisessa Kymenlaakson derbyssä. Kahden sarjan alakastiin kuuluvan puolustuksen välillä tuskin tälläkään kertaa maaleilla pihistellään. Yli 3.5 maalia on kokeilun arvoinen kohde Unibetin kovalla kertoimella 2.28.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka. Kaupantekijäisiksi saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili auki alta.

KTP ja MYPA kohtaavat kauden toisessa derbyssä helteisellä Arto Tolsa Areenalla. Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa pisteet jaettiin 1-1 tuloksella. Tuon matsin jälkeen on kuitenkin moni asia muuttunut.

KTP lähti kauteen varsin kovin odotuksin ja onkin helppo todeta, että kausi on ollut iso pettymys. Sarjasijoitus keskivaiheen tuntumassa ei varmasti tyydytä. Joukkue ei ole saanut otteisiinsa sellaista tasaisuutta, jolla noustaisiin kärkisijoille. Toki on samalla todettava, että Ykkösen kärkiseurat ovat tällä kaudella niin kovia että siihen kyytiin ei kotkalaisilla ylipäänsä ole ollut saumoja.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.36
4.80
7.00
nordicbet logo
1.42
4.75
6.20

KTP on ollut yli kolmen ottelukohtaisella maalikeskiarvolla sarjan viihdyttävimpiä joukkueita. Maalitykki Kalle Multanen on osunut jo seitsemän kertaa ja tänään tilastoja on hyvä sauma kaunistella, kun sarjan heikoin puolustus tulee vastaan.

MYPA:n kausi on myös ollut erittäin vaikea, toki melko odotetusti. Sarjan viimeisenä keikkuva perinneseura on vuotanut varsinkin puolustussuuntaan karmealla tavalla. Seura ei kuitenkaan missään nimessä ole heittänyt hanskoja tiskiin kauden, tai sarjapaikan, osalta. Jukka Karjalaisella on käytössään muutama uusi pelaaja, lähinnä HIFK.n kanssa olevan farmisopimuksen ansiosta.

Kahden runsasmaalisen joukkueen koitokseen lähes paikallislataus tuo entisestään lisää värinää. KTP on selvä suosikki, mutta voimasuhteet on markkinoilla hyvin hanskassa. Maalimääristä sen sijaan löytyy pelattavaa. Rajana 3.5 maalia tuntuu alkuun korkealta, mutta näiden joukkueiden välillä se on itse asiassa varsin lähellä totuutta. Kerroin 2.28 Unibetilta onkin mukava haku maanantaille.

unibetin 100€ bonus mainos


Comments