Veikkausvihje

Lauantain Vakio 1 tarjoaa jälleen muhkean bonuskierroksen, kun ylimpään voittoluokkaan lisätään 130 000€. Rivi on potentiaalisesti hankala, mutta tarjolla on myös selkeitä ideakohteita. Luvassa voi hyvinkin olla maukas potti, joten rivit sisään viimeistään lauantaina kello 16:58!

Olemme listanneet kohteiden perään vertailun vuoksi myös NordicBetin kertoimet.

FC Honka – Ilves (NordicBetin kertoimet: 2.40 – 3.15 – 3.15)

Viime viikon tapaan rivi käynnistetään Veikkausliigan huippumatsilla. Lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset, kuten ottelun veikkausvihjeessämmekin jo ennakoimme. Kotietu tekee Hongasta pienen suosikin, mutta marginaalit ovat minimaaliset. Matalan maaliodottaman matsiin hieman alipelattu risti vaikutta oikein mukavalta perusmerkiltä.

Merkki: x

HJK – VPS (1.43 – 4.55 – 7.60)

HJK pelasi viikolla Mestarien liigan karsintaa Serbiassa, joten lähtökohdat ovat haastavat. Valmentaja Koskela joutuu kierrättämään, mutta isäntien onni on heikko vastustaja. VPS ei tunnu voittavan sitten millään. Joukkue on kuitenkin “tauluaan parempi”, mutta mihin asti se riittää Klubin vieraana? Haetaan riviin arvoa ristivarmistuksella, jos reissu painaisi vielä isäntien pohkeissa.

Merkki: 1x

MuSa – KTP (2.40 – 3.60 – 2.55)

MuSa on ollut viime ajat hämmentävän kovassa vireessä. Joukkueen japanilaiskaksikko on Ykkösen vahvistusten eliittiä, mutta muuten materiaalin ei pitäisi riittää näin korkealle. KTP on paperilla vähintään yhtä laadukas, vaikka tasaisuutta ei olekaan oikein löytynyt. Isäntien vahva meno on nostanut peliprosentit taivaisiin, kyseessä on etukäteen hyvin tasainen matsi. Ohipeli isännistä on helppo ratkaisu.

Merkki: x2

Kohteet 1-3: x, 1x, x2

MYPA – AC Oulu (4.20 – 3.90 – 1.72)

MYPAn tilanne on karmea. Pisteitä ei tule ja loukkaantumiset vaivaavat. Alakertaa paikattiin siirtoikkunassa, mutta ainakin vielä KTP-ottelussa meno oli totutun karmeaa. AC Oulu on sählännyt omat saumansa tehokkaasti, mutta kyllähän joukkue kaksikosta todella paljon parempi on. ACO ei ole missään tapauksessa vakuuttanut, mutta hieman alipelattunakin se on pakko rastia pitkin hampain vierasvarmaksi.

Merkki: 2

AC Kajaani – TPV (1.85 – 3.70 – 3.75)

AC Kajaani oli ideajoukkueemme viime viikolla ja vierasvoitto myös tuli. Tosin esitys ei ollut erityisen vakuuttava. Kaikesta huolimatta ACK on menossa oikeaan suuntaan ja potentiaali joukkueessa piisaa vielä paljon. TPV on hankalassa saumassa, voittoja ei tule ja loukkaantumiset koettelevat. Toivoimme ACK:n pelikannatuksen pysymistä matalampana, mutta karvan ylipelattunakin se kelpaa riviin varmaksi.

Merkki: 1

RoPS 2 – JS Hercules (1.76 – 4.12 3.45)

RoPS 2: ja Herculeksen matsi saattaa olla lauantain viihdyttävin. Kumpikaan joukkueista ei juuri peruuttele, maalejakin on suurella todennäköisyydellä luvassa reilusti. RoPS 2 on ollut alkukauden mittaan parempi, mutta ihan viime aikoina kone on yskinyt. Peliprosentit ovat kuitenkin jääneet tällä kertaa sen verran matalalle, että laadukas kotijoukkue kelpaa varmaksi asti kärkipään kamppailussa.

Merkki: 1

Kohteet 4-6: 2, 1, 1

PK-37 – FCV (2.30 – 3.60 – 2.55)

Kakkosen C-lohkossa pelataan todella iso ottelu myös putoamisviivan tuntumassa. Molemmat ovat kehnossa vireessä eikä perustasossakaan juuri ole eroa. PK-37 sai kuitenkin pientä lisävirtaa valmentajanvaihdosta ja tuo yhdistettynä kotietuun tekee isännistä suosikin. Uskotaan Vaajakosken tappioputken jatkuvan myös lauantaina.

Merkki: 1

OLS – VIFK (1.76 – 3.80 – 3.65)

OLS jysäytti ainakin pienen pommin hakemalla pinnan SJK Akatemialta. Kotona meno on ollut mainiota jo pidempään, joten kyllähän joukkue varsin selvänä suosikkina heikompaa VIFK:ä vastaan lähtee. Ottelussa tuskin montaa maalia nähdään, joten varmistetaan kuitenkin karvan ylipelattu ykkönen.

Merkki: 1x

NJS – PEPO (3.00 – 3.75 – 1.97)

Vain piste erottaa NJS:n ja PEPO:n toisistaan, eikä ero suuri ole etukäteen lauantainakaan. Tokihan PEPO materiaaliltaan on aivan toista luokkaa, mutta kotikentällään NJS on ollut ihan hyvä. Kohde on melko oikein pelattu Vakiossa, joten sinänsä mikään merkki ei ole väärin. Uskotaan kuitenkin PEPO:n korkeamman potentiaalin näkyvän ja haetaan kakkosvarma kupongille.

Merkki : 2

Kohteet 7-9: 1, 1x, 2

FC Viikingit – Sudet  (1.20 – 6.35 – 9.15)

Viikingit on rivin todennäköisin voittaja. Paikka A-lohkon kärkitaistossa on hanskassa ja lohkon heikoin joukkue Sudet tuskin pystyy Viikkareita horjuttamaan. Seinävarma ykkönen on kyseessä.

Merkki: 1

VJS – JäPS (3.80 – 4.10 – 1.68)

VJS on ollut varsin aneeminen ryhmä viime ajat. Pisteet olisivat elintärkeitä, joten otteiden on parannuttava. Me olemme vedonlyöntimarkkinoita positiivisempia, sillä joukkueessa on kyllä potentiaalia. JäPS ei ole helppo vastus, mutta kyllä tässä isännät vähintään ristin ottavat melko usein. Haetaan riviin arvoa ristiykkösellä.

Merkki: 1x

FC Espoo – KaaPo (3.00 – 3.80 – 1.96)

FC Espoo on rivin paras merkki! Mielestämme joukkueen kuuluisi olla jopa pieni suosikki ja pelikannatus on jäänyt 30% tuntumaan, mikä on aivan liian vähän. KaaPo on laadukkaampi, mutta kotiriippuvainen. Jos FCE pääsee tasolleen, kotivoitto on lähellä.

Merkki: 1

SalPa – EPS

Toinen espoolaisjoukkue EPS puolestaan tarvisi voittoon melkoisen ihmeen. Silti tällä pelikannatuksella ykkösen varmistamista kannattaa ainakin harkita. SalPa on laadukas, mutta vire jättää paljon toivomisen varaa.

Merkki: 1x

Kohteet 10-13: 1, 1x, 1, 1

Koko vihjerivi:

 1. x
 2. 1x
 3. x2
 4. 2
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 1x
 9. 2
 10. 1
 11. 1x
 12. 1
 13. 1x


Comments