Veikkausvihje

Manchester United ja Chelsea päättävät Valioliigan ensimmäisen pelikierroksen huippuottelulla sunnuntaina. United oli valmistavissa otteluissa selvästi vakuuttavampi, mutta hieman liian suureksi suosikiksi se on vedonlyöntimarkkinoilla avausmatsiin saatu. Tulokasmanageri Frank Lampardin Chelsea ei välttämättä ottelua voita, mutta pistejakoon se voi hyvinkin yltää. Isoon avauspeliin suora risti onkin paras pelivalinta Unibetin kärkikertoimella 3.40.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka. Kaupantekijäisiksi saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili auki alta.

Old Traffordilla nähdään sunnuntaina etukäteen ajatellen yksi avauskierroksen mielenkiintoisimmista kamppailuista. Suurimmat otsikot etukäteen kerää tuoreen valioliigamanageri Lampardin debyytti korkeimmalla tasolla. Lautasella on silti myös paljon muutakin.

Man Unitedin viime kausi oli kevään pientä kirkasta hetkeä lähinnä katastrofaalinen. Seuralegenda Ole Gunnar Solskjaer on nyt saanut toteuttaa visioitaan kokonaisen valmistavan kauden ja siirtoikkunakin oli melko suotuista. Odotukset Old Traffordilla ovatkin varovaisen positiiviset uuden sesongin alla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.22
3.40
3.60
2.18
3.35
3.55
2.25
3.30
3.50

Harry Maguire tuli ennätyssummalla tilkitsemään puolustusta. Toinen alakerran tyyris vahvistus Aaron Wan-Bissaka on ollut valmistavissa otteluissa loistava. Voikin olla, että puolustus on pitkästä aikaa yksi Unitedin aseista tällä kaudella. Yhteisen sävelen löytäminen ottanee kuitenkin hetken aikaa.

Chelsea lähtee kauteen paljon vaatimattomammin odotuksin. Eurooppa-liigan voittaja menetti tärkeimmän palasensa Eden Hazardin ja sinisten hyökkäysuhka onkin tällä kaudella todella iso kysymysmerkki. Christian Pulisic tuli paikkaamaan vajetta, mutta miinuksellehan tässä vaihtokaupassa jäädään rankasti.

Chelsealla on toki edelleen varsin mukava materiaali ja se on kilpailukykyinen joukkue useimmissa otteluissa. Kärkitaistoon tuskin kuitenkaan tällä kaudella on asiaa. Lampardilla onkin haastava kausi edessään. Legendalla vaikuttaa kuitenkin olevan ainakin pukukoppi vahvasti takanaan, mikä on tietysti iso asia varsinkin alkukaudesta.

Avausmatsi on merkittävä tapaus molemmille. United pelasi erinomaisen valmistavan kauden, mutta täytyy muistaa tosipelien alkavan vasta sunnuntaina. Chelsea ei ole vakuuttanut missään vaiheessa, mutta ihan kelpo joukkue se silti edelleen on. Kovin isoa eroa tässä on vaikea saada ja tasapeli onkin erittäin houkutteleva pelivalinta Unibetin kärkikertoimella 2.40.


Comments