Veikkausvihje

Newcastle ja Arsenal avaavat omalta osaltaan uuden Valioliigan kauden St James’ Parkilla. Gunners vienee voiton, mutta olisimme yllättyneitä jos ei myös vieraiden puolustus ainakin kertaalleen antautuisi. Rakennetaan tästä erittäin houkutteleva kokonaisuus molempien vähintään yhdellä maalilla ja vierasvoitolla, ComeOn! tarjoaa kohteelle mahtavaa kerrointa 3.40.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa myös huimat edut uusille asiakkaille. Talleta 10€, pelaa 50€! Klikkaa tili auki alta.

Arsenal on viihtynyt viime vuosina St James’ Parkilla mainiosti. Viime kaudella Gunners voitti seurojen molemmat keskinäiset ottelut Valioliigassa, eikä se varmasti kaukana ole tälläkään sesongilla.

Arsenal oli pitkästä aikaa yllättävän isolla profiililla liikenteessä myös kesän siirtomarkkinoilla. Norsunluurannikkolaislaituri Nicolas Pepe olisi kelvannut mille tahansa suurseuralle Euroopassa. Arsenal pisti kuitenkin puntia likoon seuran oman ennätysmäärän, reilut 72 miljoonaa. Pepe tuo välittömästi oikealle laidalle aivan uutta vaarallisuutta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
4.30
3.75
1.87
nordicbet logo
4.50
3.85
1.85
4.25
3.75
1.85

Myös David Luizin siirto aivan siirtoikkunan lopussa herätti huomiota. Manageri Unai Emeryllä on siinä määrin huolia alakerran loukkaantumisten kanssa, että eiköhän myös Luiz heitetä heti syvään päätyyn ja avaukseen. Kun myös Real-laina Dani Ceballos lienee ansainnut paikkansa avauskokoonpanossa, Gunnersin miehitys on sunnuntaina erittäin mielenkiintoista seurattavaa.

Newcastle lähtee kauteen uuden managerinsa Steve Brucen johdolla. Nimitys oli yllättävä, voi olla että Rafa Beniteziä tulee vielä ikävä. Managerin mukana lähti useampikin viime kauden runkopelaaja. Myös Magpies teki kesällä uuden seuraennätyksen siirtosummassa, kun brassikärki Joelinton liittyi riveihin. Isäntien hyökkäys meni muutenkin uusiksi, toinen korkean profiilin hankinta Allan Saint-Maximin napannee sunnuntaina toisen paikan yläkerrassa.

Juuri nyt vaikuttaa siltä, että molempien joukkueiden vahvuudet ovat hyökkäyspäässä. Vieraiden osalta vahvuudet ovat toki aivan toista kaliiberia kuin Newcastlella. Runsasmaalinen vierasvoitto ei olisikaan minkään valtakunnan yllätys. Siltä puolelta löytyy myös loistava vedonlyöntikohde peleihin.

Molempien maali ja Arsenalin voitto saa ComeOn!-sivustolta mahtavaa kerrointa 3.40. Tämän tarjouksen kanssa ei kannata arpoa kovin pitkään.


Comments