Veikkausvihje

Saksan Cupin hallitseva mestari Bayern München hakee kauden avausvoittoa maanantaina Cottbusista. Kysymys on lähinnä siitä, monellako maalilla Bayern ottelun voittaa. Me kallistumme varsin voimakkaasti vähintään neljän maalin vierasvoittoon, tasoero on huima ja ärsytetty Bayern haluaa varmasti hoitaa ottelun tyylillä. Bayern -3.5 on hyvä haku 888sportin kertoimella 1.96, joka on markkinoiden korkein tarjous.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Energie Cottbusin ja Bayern Münchenin DFB Pokal, eli suomalaisemmin Saksan Cup, -ottelussa jaot ovat kovin epäreilut. Energie oli vielä kymmenisen vuotta sitten Bundesliiga-seura, mutta sittemmin tie on vienyt alaspäin. Tätä nykyä rajakaupungin joukkue majailee kolmosliigassa.

Myöskään cup ei ole kohdellut Energietä hyvin viime vuosina. Edellisistä seitsemästä yrityksestä kuusi on päättynyt avauskierroksella, eikä tuo tilasto kaunistu tälläkään kaudella. Arpaonni oli pahin mahdollinen. Lisäksi riesana on kokeneen puolustaja Robert Müllerin poissaolo.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Bayern aloitti kautensa tappiolla viime viikonloppuna. Arkkivihollinen Dortmund oli 2-0 vahvempi Supercupin finaalissa. Tulos ei ollut päävalmentaja Niko Kovacin mieleen. Energie ei tarjoa ainakaan suuren yleisön silmissä mahdollisuutta isompaan kunnianpalautukseen, mutta valmentaja haluaa varmasti nähdä loppuun asti taistelevan joukkueen.

Bayern on perinteisesti suhtautunut tähän kilpailuun varsin vakavissaan jo alusta asti. Toki jo pelkkä valtava tasoero tekee usein lukemista rumia. Kuitenkin vuosien saatossa jo avauskierroksilta asti on kehissä nähty vahva kokoonpano hyvin tuloksin. Uskomme tähän myös maanantaina.

Energien onnistuminen maalinteossa olisi maanantaina melkoinen temppu. Bayern puolestaan on tehnyt näissä otteluissa vuosien saatossa lähes poikkeuksetta vähintään kolme maalia. Kun ottaa huomioon Supercupin nöyryytyksen, uskomme vierailla olevan halua näyttää osaamistaan hieman normaaliakin enemmän. Vaaka kallistuu siis todella vahvasti Bayernin suuntaan.

Bayern -3.5 nostetaan hiljaisen maanantain pääkohteeksi. 888sportin hieno kerroin 1.96 on syytä ottaa kupongille mukaan.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments