Veikkausvihje

Mariehamn IFK ja Ilves kohtaavat sunnuntaina Maarianhaminassa Veikkausliigan merkeissä. Pienellä Wiklöfillä maalipaikkoja tulee tiuhaan, eikä ottelu muutenkaan ole mielestämme ennakkoon niin matalamaalinen kuin kertoimet antavat ymmärtää. Yli 2.5 maalia onkin mainio pelikohde 888sportin huippukertoimella 2.18.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Maarianhaminassa on vielä varsin hyvin muistissa, tosin aivan vääristä syistä. Suomen Cupin finaali kesäkuussa päättyi Ilveksen juhliin, mutta shown varastivat lopulta yli-innokkaat järjestysmiehet. Nyt pelataan Veikkausliigan puolella ja panosta piisaa jälleen.

Ilves on tasapisteissä sarjan keulilla FC Interin kanssa, mutta tamperelaisilla on kaksi ottelua “hyvää” puolellaan. Viime matseissa Jarkko Wissin Ilves ei kuitenkaan ole ollut ihan niin terävä, mitä aiemmin kesällä. Erityisesti puolustuspelissä on ollut toivomisen varaa, Ilves on päästänyt viime ajat tavallista enemmän maaleja. Pienellä Wiklöf Areenalla kurssia ei ole helppo korjata.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.00
3.00
2.35
2.95
3.10
2.50
bethard etusivun logo
2.95
3.10
2.50

Toisaalta Ilves kääntää peliä edelleen loistavasti. Siitä saatiin jälleen edellisottelussa erinomaisia esimerkkejä, kun Ilves nousi RoPS:a vastaan kahden maalin takaa tasoihin. Vastaiskupelaaminen korostuu molemmin puolin entisestään sunnuntaina, sillä myös MIFK perustaa edelleen ison osan pelistään teräville pistoille.

MIFK on hienon alun jälkeen hieman hyytynyt. Viihdyttävää futista se edelleen pelaa, mutta tulokset eivät enää ole seuranneet mukana. Kotikentällään Grönvitt on ollut tällä kaudella sarjan runsasmaalisin joukkue, osumia on syntynyt Maarianhaminan otteluissa kolmen keskiarvolla. Ihan siihen ei maaliodottama sunnuntaina nouse, mutta meidän papereissamme lähemmäs kolmea kuin kahta kuitenkin.

Yli 2.5 maalia on mahtava pelivalinta kahden potentiaalisesti runsasmaalisen joukkueen kohtaamiseen. Wiklöfillä ei turhia peruutella ja eiköhän paikoista isketä muutama pallo verkkoihinkin asti.

888sport tarjoaa vähintään kolmelle maalille hienoa kerrointa 2.18. Tämä otetaan pikaisesti peleihin mukaan ennen mahdollista kerroinpudotusta!

888 banneri talletusbonus 100€


Comments