Veikkausvihje

Ajax ja PAOK ratkaisevat Mestarien liigan karsintojen jatkopaikan tiistaina Amsterdamissa. Ajax on suosikki, mutta avausottelu osoitti että kreikkalaiset lyövät kovan haasteen tiskiin. Tuskin vieraat tiistainakaan ilman maalia jäävät, joten otetaan peleihin kotivoitto sekä molempien onnistuminen maalinteossa. Parhaan kertoimen 2.50 tälle yhdistelmälle tarjoaa Mobilebet.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee huippuluokan vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla. Uusille asiakkaille on tarjolla myös markkinoiden parhaat bonukset, jopa 300€ asti. Klikkaa etusi talteen alta!

Hollannin jättiläinen Ajax haki avausottelusta 2-2 tasapelin, joten isännät ovat tiistaina hyvin lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigan karsinnoissa. PAOK kuitenkin näytti jo kotiottelussaan olevansa vakavasti otettava haastaja, joka pystyy kyllä ainakin haavoittamaan Ajaxia myös vieraissa. Itse asiassa Ajax oli jopa hieman onnekas napatessaan avausosasta tasurin.

Avausosa oli varsin viihdyttävää ja avointa futista. Samaa on luvassa myös tiistaina Johan Cruyff Arenalla, sillä PAOK on käytännössä pakotettu hyökkäämään melko aktiivisesti. PAOK aloittaa kotimaisen sarjakautensa vasta puolentoista viikon päästä, joten pelituntuma ei ole parhaimmillaan. Joukkue myös väsyi viikko sitten ottelun loppua kohden, mutta tällä kertaa kuntopuoli todennäköisesti kestää jo paremmin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.33
5.20
8.20
1.33
5.00
8.50

Kaikesta huolimatta vieraiden tuore manageri Abel Ferreira on saanut joukkueensa jo nyt kelpo iskuun, erityisesti hyökkäyspelin osalta. Ajax oli monin paikoin helisemässä ottelun alussa, pidämmekin hyvin todennäköisenä vieraiden osumista vähintään kerran myös Amsterdamissa.

Ajax paransi avausottelussa loppua kohden ja runsasmaalinen tasuri oli lopulta melko oikeutettu tulos. Se antaa valtavan edun hollantilaisille, kotonaan Ajax on vielä selvästi parempi joukkue. Silti kesällä koetut rankat menetykset kokoonpanossa näkyvät varsinkin keskikentällä ja puolustuksessa. Mikään valloittaman linnake Ajax ei ole ja voi olla, että viime kauden kaltainen hurmos jää tällä kaudella kaukaiseksi haaveeksi.

Todennäköisin lopputulos on maalin tai parin kotivoitto. Meidän papereissamme myös vierasmaali on kuitenkin kertoimia selvästi todennäköisempi, joten nostetaan peleihin yhdistelmäveto. Ykkönen ja myös PAOK:n osuma saa Mobilebetillä hienon kertoimen 2.50.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments