Veikkausvihje

Huippuvireinen IFK Göteborg saa maanantaina Gamla Ulleville vieraaksi Falkenbergin. Isäntien kertoimet ovat hieman tulleet alas, mutta kyllä yli 1.70-tasoiset tarjoukset vielä kupongille kuuluvat. Kertoimista paras on Coolbetin 1.72.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Talleta 10€ / pelaa 50€ tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti! Nappaa etusi talteen alta.

IFK Göteborg ei ole ihan täysin vieläkään onnistunut kääntämään otteluiden hallintaa voitoiksi. Silti edelliset kuusi peliä ovat sujuneet tappioitta ja tasureista huolimatta sarjasijoitus on noussut jo kuudenneksi. Pelillisesti isännät ovat mainiossa vireessä, mutta kertoimissa tämä ei vielä täysimääräisesti näy.

Edellinen kotiottelu Gamla Ullevilla oli IFK:lle turhauttava. Maaliton tasuri Norrköpongiä vastaan selvästä hallinnasta huolimatta antaa varmasti rutkasti lisää virtaa hakea kolmea pistettä tänään. Siihen tarkoitukseen Falkenberg on mitä sopivin vastus.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.69
4.00
4.95
1.67
3.75
5.00

Vieraat ovat valahtaneet jo putoamisviivan tuntumaan. Uskoa tämän päivän taistoon ei luo myöskään se tosiseikka, että Falkenberg on sarjan heikoin vierasjoukkue. Varsinkin puolustus on vuotanut kuin seula, mikä ei lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Materiaalinsa puolesta Falkenberg ei ole erityisen laadukas, joten sikäli viime aikojen luisu ei yllätä.

IFK:n hyvä vire ei ole vielä täysin siirtynyt joukkueen kertoimiin. Kun maanantaina vastuskin on erittäin sopiva, peleihin nostetaan kotivoitto. Enemmän riskiä sisältävissä tasoituksellisissakaan vaihtoehdoissa ei ole mitään vikaa jos haluaa hieman kovempaa kerrointa. Vähintään kahden maalin kotivoitolle saa lähes kolmen tasoisia kertoimia ja odotusarvoltaan tämä on jopa suoraa voittoa parempi kohde.

Vihjeeksi nostetaan kuitenkin “vain” suora kotivoitto. Kolmetoista maalia edelliseen viiteen otteluun päästänyt Falkenberg tuskin pysyy sinivalkoisten kyydissä Gamla Ullevilla täyttä aikaa.

Parhaan kertoimen isännille tarjoaa Coolbet. 1.73 on lähes kaksi kertaa kolmesta osuvana mahtava kohde maanantaille.


Comments