Veikkausvihje

Liverpool ja Chelsea kohtaavat keskiviikkona UEFA:n Super Cupissa Istanbulissa. Lähes kaikki puhuu etukäteen punaisten puolesta, eikä reilumpikaan voitto olisi yllätys. Haetaan kunnon kerrointa Liverpoolin vähintään kahden maalin voitolla, jolle parhaan tarjouksen 2.70 löytää 888sportilta.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajien välillä pelattava UEFA Super Cup käydään tänä vuonna Istanbulin Vodafone Parkilla. Ottelun ajankohta on herättänyt paikoin hieman ihmetystä. Erityisesti sunnuntai-iltana Valioliigan avauksensa pelanneelle Chelsealle ottelu tulee hankalaan saumaan.

Liverpool aloitti kauden odotetun vahvasti. Teemu Pukin Norwich oli täysi vastaantulija 4-1 kotivoittoon päättyneessä matsissa. Erityisesti avausjaksolla punaiset olivat huippuvireessä hyökkäyssuuntaan. Kansainvälisissä tehtävissä kesällä esiintynyt kärkiosasto toimi heti alusta asti yllättävän hyvin. Kaiken lisäksi Sadio Mané oli sivussa, joten Poolin kannalta näyttää juuri nyt mainiolta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.60
4.10
5.80

Chelsean alku oli nihkeämpi. Man United marssi lopulta Old Traffordilla 4-0 murskavoittoon, joskaan ihan näin suuri ei joukkueiden ero ollut. Erityisesti vastaiskuissa Chelsea oli todella haavoittuvainen, mikä ei tiedä hyvää keskiviikolle kun Mo Salah ja kumppanit iskevät vauhdilla painetta sinisten alakertaan. Chelsean manageri Frank Lampard ei myöskään ollut ilahtunut otteluohjelmasta, keskiviikon ottelu Turkissa ei sovi ollenkaan hyvin yhteen sunnutain sarja-avauksen kanssa.

Myös historia on vahvasti Liverpoolin puolella keskiviikkona. Mestarien liigan mestari on perinteisesti näitä otteluita hallinnut, ainoastaan Atletico Madrid on historian saatossa pystynyt lyömään kiilaa “isommilleen”. Kun ottaa huomioon joukkueiden varsin erilaiset alut kauteen sekä Liverpoolin pari vuorokautta pidemmän palautumisen, Pool nousee todella selväksi suosikiksi keskiviikkona.

Haetaan hieman isompaa kerrointa Poolin vähintään kahden maalin voitolla. 888sport tarjoaa kohteelle hienoa kerrointa 2.70, mikä sopii mainiosti alkuviikon peleihin mukaan.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments