Veikkausvihje

Wolverhampton ja Pyunik FC pelaavat jälkimmäisen Eurooppa-liigan karsintamatsin torstaina Molineux’lla. Wolves ratkaisi otteluparin jo avausosan 4-0 vierasvoitolla ja olisikin iso yllätys, jos isäntien manageri Nuno Espirito Santo ei kierrättäisi rankalla kädellä joukkuettaan ennen maanantain isoa Valioliigan ottelun Man Unitedia vastaan. Vieraiden tasoitukset tarjoavatkin mukavasti etua, paras kohde on kahden ja puolen maalin tasoitus Bethardin mahtikertoimella 2.65.

Ei vielä tiliä? Bethard hellii uusia asiakkaita kauttamme 100€ bonuksella joka on varustettu erittäin helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta.

Wolves ei jättänyt mitään sattuman varaan Armeniassa. 4-0 vierasvoittoon päättynyt avausosa käytännössä ratkaisi otteluparin, joten torstain kohtaaminen Molineux’lla on pelkkä muodollisuus. Isäntien portugalilaismanagerilla onkin taatusti jo katse maanantain todella isossa Valioliigamatsissa.

Wolverhampton on tekemässä näyttävää paluuta eurooppalaiseen jalkapalloon vuosikymmenten tauon jälkeen. Toki avauskierroksen vastus Crusaders tai Pyunik eivät edusta maanosan kärkeä, mutta jälki on kaikesta huolimatta ollut erittäin vahvaa. Toisaalta Valioliigan avaus viikonvaihteessa Leicesteriä vastaan olikin sitten heti nihkeämpi ottelu, maaliton tasapeli oli varsin oikeutettu tulos.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
1.02
12.75
24.50
1.03
14.00
29.00
nopeampi veikkaus logo
1.02
12.75
24.50

Pyunik voitti aiemmilla karsintakierroksella Shkupin ja Jablonecin, mutta nyt vastus on turhan kova. Entinen Moskovan TsSKAn ja maajoukkueenkin koutsi Aleksandr Tarkhanov ei kuitenkaan katsele löysäilyä missään vaiheessa. Uskommekin vierailla olevan torstaina enemmän näyttöhaluja. Vieraissa joukkue lähtee perinteisesti myös selvästi passiivisemmin peliin, joten tiedossa voi olla vähämaalinen taisto.

Wolves on tottakai selvä suosikki myös torstain jälkimmäiseen osaan. Isännät ovat kierrätetylläkin kokoonpanolla selvästi edellä armenialaisia vieraitaan. Ei tasoero silti mielestämme läheskään nykykertoimien veroinen ole. Vieraiden puolelta onkin tarjolla maukasta pelattavaa, nimenomaan tasoituksellisten kohteiden puolelta. Wolvesilla ei ole mitään tarvetta murjoa murskalukemia taululle, eikä Pyunik kaikesta huolimatta mikään surkea joukkue ole.

Kahden ja puolen maalin tasoitus antaa lunastuksen vielä kahden maalin kotivoitollakin. Tämä ei näillä tiedoilla voi olla mitenkään kovin paljon alle 50% kohde. Kun Bethard tarjoaa kohteeseen huimaa kerrointa 2.65, pelipäätös on helppo.


Comments