Veikkausvihje

HJK ja Riga FC ratkovat Eurooppa-liigan jatkopaikan torstaina Helsingissä. Jo avausottelussa kävi selväksi, että marginaalit joukkueiden välillä ovat todella pienet. Myös jälkimmäinen ottelu on etukäteen todella vähämaalinen. NordicBetin huippukerroin 1.82 alle 2.5 maalille onkin torstain runkokohde.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Viikon takainen Eurooppa-liigan karsintaparin avausottelu Riikassa päättyi lopulta 1-1 pistejakoon. Tulos tyydytti varmasti ainakin HJK:ta, sillä Klubi oli loppua kohden vahvasti ottavana osapuolena. Tasuri ja Tim Väyrysen tekemä vierasmaali antavat jatkopaikan suhteen selvän edun torstain isännille. Tilanne on silti kaikkea muuta kuin selvä.

HJK sai avausosassa todellisen salamamaalin kun Väyrynen osui heti ottelun alussa. Sen jälkeen joukkueen maalipaikat olivatkin kortilla. Riga FC osoitti tasoaan mitä pidemmälle ottelu eteni. Toisella jaksolla isännät olivat selvästi parempi joukkue kentällä. Torstaina Töölössä tilanne tietysti jälleen keikahtaa hieman Klubin suuntaan, mutta jo avausottelun perusteella on helppo todeta että marginaalit näiden joukkueiden välillä ovat erittäin pienet.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.74
3.60
4.45
1.65
3.50
5.00
1.65
3.50
5.00

Klubi esitteli Väyrysen lisäksi ottelussa myös vieläkin tuoreemman tulokkaan joukkueeseen, kun Petteri Forsell tuli vaihdosta sisään. Hyökkäyspeliin ja erikoistilanteisiin vaarallisuutta tuomaan hankittu Forsell on parhaimmillaan ilmiömäinen pelaaja, mutta vielä tässä vaiheessa mies vaikuttaa olevan täysin keskenkuntoinen. Avausottelun perusteella Forsell on tällä hetkellä lähinnä rasite.

Kertoimet ratkaisevaan toiseen otteluun ovat mielestämme hieman liikaa kallellaan HJK:n suuntaan. Toki joukkue kotonaan selvä suosikki on, mutta 1.75-tasoiset kotikertoimet eivät houkuta millään lailla. Maalimäärissä sen sijaan on paljon parempi kohde tarjolla. Ennakolta erittäin vähämaaliseen otteluun alle 2.5 maalia on usein osuva valinta.

Parhaan kertoimen alle 2.5 maalille saamme NordicBetiltä. 1.82 on sen luokan tarjous, ettemme usko sen kestävän torstain matsiin asti.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments