Veikkausvihje

Kauden 2019-20 Bundesliigakausi potkaistaan käyntiin perjantaina Allianz Arenalla. Hallitseva mestari Bayern München on sarjan ykkössuosikki tälläkin kaudella, mutta kyllä Hertha Berlin pystyy uudistunutta Bayernia kiusaamaan. ComeOn! tarjoaa sarja-avaukseen molempien joukkueiden vähintään yhdestä maalista tykkikerrointa 2.15.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa myös huimat edut uusille asiakkaille. Talleta 10€, pelaa 50€! Klikkaa tili auki alta.

Viime kaudella taisto Bundesliigan herruudesta oli kahden kauppa, eikä tälläkään sesongilla Bayernin ja Dortmundin kaksintaistelu ole kaukana. Ensimmäisenä tulessa on hallitseva mestari Bayern, joka lähtee uudistuneena päävalmentaja Niko Kovacin toiseen kauteen.

Isännät ovat olleet muutosten kourissa joka puolella kenttää. Hyökkäyspäässä otsikot on varastanut legendaarisen Robbery-kaksikon Franck Riberyn ja Arjen Robbenin poistuminen riveistä. Pelillisesti vielä suurempia muutoksia saatetaan kuitenkin nähdä alakerrassa, jossa Ranskan maailmanmestarit Lucas Hernandez ja Benjamin Pavard debytoivat Bayern-paidassa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.17
7.25
15.25
nordicbet logo
1.17
7.20
20.00
1.16
7.00
16.00

Profiililtaan tämän kauden Bayern on vielä entistäkin räjähtävämpi ja hyökkäysvoimaisempi. Serge Gnabryn ja Kingsley Colemanin kaltaiset talentit kärkipelaaja Robert Lewandowskin ympärillä luovat kiistatta herkulliset lähtökohdat. Toisaalta ihan vielä joukkue ei ole löytänyt yhteistä säveltä. Tämä näkyi myös cupin ottelussa neljännen sarjatason Cottbusia vastaan.

Hertha Berlin on viime kausina napsinut Bayernilta pinnoja tasaiseen tahtiin. Se voi olla perjantaina liikaa vaadittu, mutta vähintään maalinteossa laadukas vierasjoukkue onnistuu usein. Joukkue harjoitteli sunnuntaina Eichstattin nurin 5-1 ja vaikkei vastus toki vastaa perjantaista, jatkoi tulos Herthan mahtavia tuloksia valmistavalta kaudelta.

Hertha lähtee tuoreen valmentajansa Ante Covicin johdolla kauteen vahvistuneena. Yksi kesän hankinnoista on Düsseldorfista tullut Dodi Lukebakio, joka iski kolme maalia viime kauden ottelussa Allianzilla. Hyökkääjä on täten ainakin kotiyleisön muistissa varsin hyvin.

Bayern on iso suosikki, mutta Hertha on yllätysvalmis. Paras idea vedonlyöntiin on molempien vähintään yksi maali, mille ComeOn! tarjoaa hienoa kerrointa 2.15.


Comments