Veikkausvihje

Manchester Cityn ja Tottenhamin ottelu on kauden ensimmäinen todellinen huippumatsi. City on suosikki, mutta nykytasoinen Spurs pystyy parhaana päivänään haastamaan mestarit myös vieraissa. Haetaan kunnon pommia 888sportin megakertoimella 9.00 Spursille.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Lauantain muhkea Valioliiga-päivä huipentuu todelliseen herkkupalaan. Manchester City ja Tottenham iskevät päivän päätteeksi yhteen ottelussa, joka on alkukauden ensimmäinen supermatsi. Spurs on paperilla Cityn ja Liverpoolin ykköshaastaja, nyt haastetta olisi aika osoittaa myös nurmen puolella.

Man City aloitti kauden mestarin arvolle sopivasti kaatamalla West Hamin vieraissa lopulta 5-0. Hammers oli pitkään ihan hyvin pelissä mukana, mutta kyllähän loppua kohden peli oli kovin yksipuolista näytöstä. Pep Guardiola lähtenee myös lauantaina samalla kokoonpanolla Spursia vastaan, mikä tietäisi Riyad Mahrezin säilyttävän paikkansa oikealla laidalla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.34
5.50
9.00
bethard etusivun logo
1.36
5.30
8.50

Tottenhamin kauden aloitus oli hankalampi. Lopulta joukkue sai kuitenkin muutettua hallinnan myös maaleiksi ja voitti kotikentällään Aston Villan 3-1. Vierailta on edelleen sivussa pelikieltoinen Son Heung-Min sekä loukkaantuneet Dele Alli ja Ryan Sessegnon. Vahvan kokoonpanon myös Mauricio Pochettino saa jalkeille. Avausmatsissa penkiltä vahvasti tullut Christian Eriksen napannee avauksen paikan ja myös tuore hankinta Giovani Lo Celso nähtäneen ainakin jossain vaiheessa kentällä.

Spurs panosti poikkeuksellisesti aimo kasan puntia siirtoikkunassa, nyt olisi aika vaihtaa roolia sympaattisesta haastajasta kilpailijaksi myös kentän puolella. Vierasottelut eivät perinteisesti ole olleet Spursille helppoja, mutta kyllähän tämä sekä Cityn vahvuus on jo turhankin selvästi lauantain kertoimissa sisällä. Ei Spurs näin suuri altavastaaja ole edes Cityä vastaan.

Pienellä onnella Spurs voi lauantaina pelata jopa voitosta. Haetaan kunnon yllätystä 888sportin muhkealla vieraskertoimella 9.00.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments