Veikkausvihje

Norwich pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina, kun Carrow Roadilla vierailee Newcastle. Teemu Pukki ja kumppanit väläyttelivät varsinkin hyökkäyspeliään avausottelussa rumasta tappiosta huolimatta. Köykäinen Newcastle on juuri sopiva vastus ensimmäiseen kotimatsiin, eiköhän samalla Kanarialintujen voittotilikin aukea Valioliigan osalta. Betssonin kova kotikerroin 2.28 on hyvä pelivalinta lauantaille.

Ei vielä tiliä? Uudistunut Betsson tarjoaa korkeita kertoimia viikosta toiseen. Alkuun pääset mukavasti 100€ bonuksella. Klikkaa etusi talteen alta.

Norwichin kauden avaus oli odotetun vaikea. Joukkue kuitenkin taisteli lopulta varsinkin toisella jaksolla ihan kelvollisesti, 4-1 Liverpoolin voittoon päättynyt ottelu ei lopulta kerro juuri muusta kuin nousijan ja mestarisuosikin peruserosta. Toki Norwichin otteissa näkyi avausjaksolla myös uuden sarjatason tuoma pieni tärinä. Ilman henkilökohtaisia virheitä lukemat olisivat voineet olla paljon tasaisemmatkin.

Pukki avasi Valioliigan maalitilinsä heti avausmatsissa. Hieno viimeistely lupaa hyvää, kauden mittaan monikaan puolustus ei tarjoa Liverpoolin tasoista haastetta. Oivallinen sauma maalisaldon kasvattamiseen avautuu heti lauantaina, kun Newcastle tulee kylään. Norwich pystyi repimään Poolin puolustusta hajalle myös muutamaan muuhun otteeseen, mikä lupaa erittäin hyvää.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
betsson logo
2.28
3.35
3.50
2.25
3.40
3.50
bethard etusivun logo
2.25
3.30
3.40

Newcastle aloitti kauden kotitappiolla Arsenalille. Varsinkin Harakoiden hyökkäyspelaaminen oli lähes olematonta, joukkue ei pystynyt pirteän alun jälkeen luomaan oikein yhtään mitään. Kun otetaan vielä huomioon, että uudistuneen Arsenalin puolustaminen on tällä hetkellä kaukana laadukkaasti, Magpiesin ongelmat tuntuvat yllättävänkin suurilta. Lisähuolta tuo keskikentän Jonjo Shelveyn saama kolhu avausmatsissa.

Steve Bruce on kenties viimeisen suuren mahdollisuutensa parissa. Juuri nyt ei näytä hyvältä, kausi alkoi kotitappiolla ja pistesaldo voi hyvin olla puhdas nolla myös lauantain jälkeen. Ainakin avausotteluiden perusteella Norwich vaikutti joukkueista selvästi vaarallisemmalta. Kotivoitoista löytyvät myös parhaat ideat vedonlyöntiin.

Norwich ja Pukki nousevat hyväksi pelikohteeksi Betssonin kovalla kertoimella 2.28. Nousija-Norwichin iskun paikka on juuri näissä alkukauden kotiotteluissa, varsinkin nyt vastustaja on tähän tarkoitukseen oikein sopivaa sorttia.


Comments