Veikkausvihje

Chelsea ja Leicester kohtaavat sunnuntaina Lontoossa. Frank Lampardin aika Sinisten peräsimessä on alkanut kahdella tappiolla, mutta me emme ole valmiita lynkkaamaan uudistunutta joukkuetta. Itse asiassa pelillisesti Chelsea on mielestämme ollut jopa yllättävän hyvä. Eiköhän kotiottelu Leicesteriä vastaan käänny vihdoin voitoksi asti, Betssonin markkinoiden korkein kerroin 1.76 kotivoitolle kelpaa kernaasti viikonlopun peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä? Uudistunut Betsson tarjoaa korkeita kertoimia viikosta toiseen. Alkuun pääset mukavasti 100€ bonuksella. Klikkaa etusi talteen alta.

Chelsea jäi Valioliigan avausottelussa numeroiden valossa rumasti Manchester Unitedin jalkoihin. 4-0 lukemat eivät jättäneet voittajan osalta jossiteltavaa, mutta ei tasoero missään nimessä noin suuri ollut. Erityisesti avausjaksolla vieraat pelasivat mainiota jalkapalloa. Super Cupin finaalitappio keskiviikkona Istanbulissa jatkoi samaa rataa, peli kulki mutta tulos kiersi.

Lampard on tuonut Chelsean peliin lyhyessä ajassa paljon uutta. Viime kauden Sarri-futiksen sijaan nyt joukkue pelaa paljon nopeammin pystyyn. Keskikentän ja alakerran organisoinnissa riittää vielä työsarkaa, mutta kaikkiaan Chelsea on kahden pelatun ottelun jälkeen vaikuttanut selvästi viime kautta raikkaammalta. Hyvä uutinen on myös se, että tuore hankinta Christian Pulisic vaikuttaa oivalliselta korvaajalta Eden Hazardille.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
betsson logo
1.76
3.85
5.20
1.73
3.70
5.25

Leicester avasi kauden maalittomalla kotitasurilla Wolverhamptonia vastaan. Ilman Harry Maguirea Kettujen puolustus oli paikoin helisemässä, mutta pieni onnikin avitti isännät selviämään takaiskuitta. Toinen erittäin huolestuttava asia oli Leicesterin pallollinen pelaaminen. Kausi on toki äärimmäisen nuori, mutta silti pallonhallinta ja helpotkin syötöt tuntuivat olevan liian vaikeita. Sunnuntaina Stamford Bridgellä tilaa ja aikaa on vielä selvästi vähemmän.

Leicester ei ole paperilla huono joukkue. Chelsea on silti selvästi laadukkaampi ja lisäksi se on alkukauden pienellä otoksella myös huomattavasti valmiimpi. Keskiviikon ottelu painaa hiukan, mutta emme lähtisi turhan isoa miinusta vetämään tässä vaiheessa kautta. Kotivoitto on kaikkinensa erinomainen pelivalinta sunnuntain otteluun.

Betsson tarjoilee Chelsealle markkinoiden kovinta kerrointa. 1.76 on sen tason tarjous, ettei valintaa kannata kovin pitkään miettiä.


Comments