Veikkausvihje

Uudistunut KPV haastaa europettyneen HJK:n sunnuntaina Veikkausliigassa. Klubi on saatu vedonlyöntimarkkinoilla aivan liian suureksi suosikiksi, joten houkuttelevimmat pelikohteet löytyvät isäntien puolelta. Puolen maalin tasoitus antaa lunastuksen vielä tasurillakin, vähintään siihen “Vihreällä” on kaikki saumat. Parhaan kertoimen 2.55 tarjoilee 888sport.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

HJK:n taival eurokentillä tuli päätöseensä torstaina. Kahden tasapelin myötä Riga FC meni jatkoon vierasmaalien ansiosta. Pettymys oli helsinkiläisten leirissä valtava, mutta missään tapauksessa tulosta ei voi pitää isonakaan yllätyksenä. HJK ei tällä hetkellä ole mitenkään erityisen laadukas joukkue, varsinkaan hyökkäyssuuntaan.

KPV iski pelimerkkejä pöytään ja näytti taistelevansa sarjapaikasta kynsin hampain. Veikkausliigassa toiseksi viimeisenä majaileva nousijajoukkue nappasi ensin Ykkösessä murhaavaa jälkeä tehneen japanilaisen Taiki Kagayaman riveihinsä. Tosin siirtoa seurasi välitön epäonni, sillä japanilainen on sivussa parisen viikkoa olkapäävamman vuoksi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
6.50
3.70
1.50
bethard etusivun logo
6.50
3.75
1.54

Lisäksi vahvistusta hankittiin alakertaan. Aivan siirtoikkunan lopussa Vihreään liittyivät toppari Stefan Umjenovic sekä laitapakki Hysen Memolla. Nämä siirrot ovat kokonaisuuden kannalta paljon tärkeämpiä, juuri puolustukseen joukkue on kaivannutkin uutta verta. Nyt avaukseen on tarjolla kaksi pallollista puolustajaa, mikä helpottaa tilannetta oleellisesti.

Klubin viikon ykkösottelu valtavalla marginaalilla oli juuri Riga FC:n kohtaaminen. Tippuminen eurokentiltä vapauttaa kaiken energian Veikkausliigaan, mutta vielä sunnuntain ottelussa fokus tuskin on sataprosenttinen. Myös avainpelaajat ovat sen verran kovan rasituksen alla, että Toni Koskelan on pakko kierrättää kokoonpanoaan rankalla kädellä.

Näistä lähtökohdista KPV on mielestämme vedonlyöntimielessä loistava kohde. Joukkue haistaa varmasti itsekin iskupaikan ja toisaalta Klubi sytyttää muutenkin automaattisesti. Markkinoilla helsinkiläiset on saatu selvästi yli 60% vierassuosikeiksi, mikä ei voi pitää paikkaansa.

888sport tarjoaa ennakolta vähämaaliseen otteluun isäntien puolen maalin tasoitukselle mahtavaa kerrointa 2.55. Tämä on hyvä yllätyshaku sunnuntaille.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments