Veikkausvihje

Kauden ensimmäinen Pohjois-Lontoon derby pelataan Valioliigassa sunnuntaina. Arsenal on voittanut joukkueiden kaksi edellistä ottelua Emiratesilla ja selvänä suosikkina Gunners myös tähän matsiin lähtee. Parempivireinen isäntäjoukkue nousee mainioksi pelikohteeksi Betssonin huippukertoimella 2.37.

Betssonilta supertarjous uusille asiakkaille elokuun ajan! Avaa tili alla olevasta linkistä elokuun aikana ja saat huiman 150% ensitalletusbonuksen 150€ asti!

Arsenal on avannut laadukkaasti

Emirates Stadiumilla kiehuu sunnuntaina, kun vuorossa on kauden ensimmäinen Pohjois-Lontoon derby. Päivä on merkattu paksulla tussilla kalenteriin ympäri Pohjois-Lontoota siitä saakka kun otteluohjelma julkistettiin. Myös valtava määrä poliisivoimia ja muuta järjestyshenkilökuntaa voi jälleen unohtaa pyhävapaansa.

Pelillisesti valtikka vaikuttaisi tällä hetkellä olevan tukevasti Arsenalin hallussa. Vaikka edellisottelussa tulikin tappio Liverpoolin vieraana, Gunners on aloittanut uuden kauden ihan lupaavasti. Unai Emeryn miehistö on voittanut Newcastlen ja Burnleyn ja Pooliakin vastaan joukkue taisteli uskottavasti loppuun saakka. Myös jättihankinta Nicolas Pepe parantaa jatkuvasti ja on sunnuntaina jo potentiaalinen ratkaisija.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
betsson logo
2.37
3.75
3.00
bethard etusivun logo
2.35
3.65
3.00
2.33
3.65
2.95


HUOM! Jos et pääse paikalle Huuhkajien Suomi-Kreikka matsiin 5.9.2019, Unibet tarjoaa valtakunnan parhaan kisakatsomon Helsingin keskustassa ruokineen ja juomineen! Osallistu kampanjaan klikkaamalla tästä

Spurs on hukassa

Toinen Pohjois-Lontoon ylpeys Tottenham puolestaan on pahassa kurimuksessa. Ennen kautta jopa Man Cityn ja Liverpoolin ykköshaastajaksi nostettu Spurs hävisi viime viikonloppuna kotonaan heikolle Newcastlelle ja Mauricio Pochettino joutuu vieläpä jännittämään useampienkin avainpelaajiensa mahdollisten siirtojen vuoksi. Varsinkin Christian Eriksenin lähtö olisi melkoinen isku palleaan koko joukkueelle.

Pelillisesti Spurs on ollut yllättävän aneeminen. Joukkue pitää paljon palloa, mutta mitään vaarallista se ei ole pystynyt luomaan. Perustasoltaan laadukas joukkue pystyy hallitsemaan otteluita heikompiaan vastaan, mutta vaikkapa juuri Arsenalin kanssa on takuuvarmasti tiedossa ongelmia. Juuri nyt Spursin tilanne ei näytä lainkaan hyvältä.

Veikkausvihje

Nähdyn perusteella Arsenal ansaitsisi kertoimia isomman suosikkiaseman osakseen. Tottenham on erittäin hauraassa tilassa ja isäntien todella kova kerroin 2.37 Betssonilta nostetaan sunnuntain runkokohteeksi.


Comments