Veikkausvihje

Magnitokorsk ja Pietarin SKA kohtaavat maanantaina KHL:n ehdottomassa huippuottelussa. Finaalitappion viime kaudella kokenut SKA on jälleen superlaadukas nippu, jolle mestaruus on ainoa tavoite. Vieraat ovat oiva valinta myös heti avauspelissä, yli kahden kertoimet SKA:lle ovat aivan liikaa. Tarjousten helmi 2.20 löytyy 888sportilta.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka. Kaupantekijäisiksi saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili auki alta.

Uudistunut SKA hakee menestystä Kudashovin johdolla

SKA lähtee kirkastamaan viime kauden finaalitappiota uudistuneena. Isoin muutos on tapahtunut penkin takana, jossa Alexei Kudashov yrittää rakentaa uutta menestystarinaa. Muutoksia on myös pelaajistossa, Nikita Gusevin johdolla moni iso nimi vaihtoi seuraa täksi kaudeksi. Materiaali on silti edelleen kivikova.

Kudashovin ura on raketoinut lyhyessä ajassa Lokomotivista sarjan toisen jättiläisen peräsimeen. Nyt haaste on nuorehkon päävalmentajan uran kovin, sillä Pietarissa ei muutoksista huolimatta hyväksytä rakennusvaihetta minkäänlaiseksi selitykseksi. Voittoja on alettava tulemaan heti kauden alusta asti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.75
4.00
2.20
betsson logo
2.90
4.05
2.15


HUOM! Jos et pääse paikalle Huuhkajien Suomi-Kreikka matsiin 5.9.2019, Unibet tarjoaa valtakunnan parhaan kisakatsomon Helsingin keskustassa ruokineen ja juomineen! Osallistu kampanjaan klikkaamalla tästä

Suomalainen keskikaista avainasemassa

Gusevin, Pavel Datsjukin, Patrik Hersleyn ja kumppaneiden jättämiä aukkoja on pyritty paikkaamaan parhaan mukaan. Suomalaisittain mielenkiintoisimmat hankinnat ovat Jori Lehterä ja Joonas Kemppainen. Kun vielä ennestään riveissä on Jarno Koskiranta, pietarilaisten keskikaista on vahvasti suomalaiskomennossa.

Magnitokorsk uudisti myös joukkuettaan varsin rajulla kädellä. Matt Ellisonin ja Iiro Pakarisen lähdöt tuntuvat hyökkäyspäässä, mutta tilallekin on saatu ihan kelpo pelimiehiä. Materiaaliltaan Magnitka on idän kärkiseuroja, mutta pelillisesti valmistavat ottelut ovat olleet vaikeita. Silmiinpistävintä on ollut supertähti Sergei Mozjakinin vaisu meno. Toisaalta ikoninen pelaaja ei ole enää 38-vuotiaana mikään pikkupoika.

Kahdesta uudelleenrakennuksen keskellä olevasta joukkueesta SKA vaikuttaa selvästi valmiimmalta. Myös Kudashovin pelisuunnitelma tuntuu ainakin tässä vaiheessa kautta toimivammalta, Magnitka ei ainakaan treenimatsien perusteella ole lähelläkään kompaktia KHL-tasoa.

Veikkausvihje

888sport tarjoaa SKA:n vierasvoitosta hienoa kerrointa 2.20. Emme usko tarjouksen kestävän ottelun alkuun saakka, joten suosittelemme nappaamaan kohteen kiinni jo hyvissä ajoin.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments