Veikkausvihje

Huuhkajat palaa tauon jälkeen tositoimiin torstaina. Suomi kohtaa EM-karsintojen ottelussa yhden päävastustajistaan, kun Kreikka saapuu Tampereen Ratinaan. Entinen euroopanmestari on varsin sekaisin, kun taas Huuhkajat jyrää huippuvireisen Teemu Pukin johdolla. Kotijoukkue kelpaa mainiosti myös vedonlyöntikupongille Coolbetin kärkikertoimella 2.35.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Talleta 10€ / pelaa 50€ tai tuplaa ensimmäinen talletuksesi 150€ asti! Nappaa etusi talteen alta.

Huuhkajat otteluun lohkokakkosena

Suomen kannalta tilanne vuoden 2020 EM-karsintojen osalta on herkullinen. Huuhkajat hävisi avausottelun vieraissa Italialle, mutta kolme perättäistä voittoa ja yhdeksän pistettä riittää hienosti lohkon kakkossijaan karsintojen lähestyessä puoliväliä. Huuhkajien kannalta mainio asia on myös se, että päävastustajat Kreikka ja Bosnia ovat menettäneet rutkasti pinnoja matkan varrella. Torstain vastus Kreikka on lohkossa neljäntenä yhtä monella pisteellä.

Markku Kanerva saa jälleen optimikokoonpanon kentälle Ratinassa. Roman Eremenkon kieltäytymisellä voi spekuloida, mutta olisiko kokaiinisotkussa ryvettynyt keskikenttäpeluri edes oleellisesti vahvistanut tähän asti hienosti toiminutta permanenttia? Isännille iso etu on myös Valioliigassa mielettömään lentoon äitynyt kärkimies Pukki, joka tuntuu nykyisellään osuvan lähes joka ottelussa. Kreikka ei ole puolustuspelissä vakuuttanut tähän mennessä edes vähää alusta, joten hyville apajille El Pukki pääsee myös torstaina.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.30
2.95
3.75
2.25
2.95
3.70

Sekasortoinen Kreikka

Kreikan suuruuden vuodet ovat kaukana takana. Kuluneet karsinnat ovat alleviivanneet joukkueen nykyistä alakuloa. Viimeisestä kuudesta ottelusta Kreikka on onnistunut voittamaan ainoastaan piskuisen Liechtensteinin. Tämän lisäksi joukkue on päästänyt edellisessä neljässä ottelussaan vähintään kaksi maalia omiin, mikä kertoo todella huterasta puolustamisesta. Tästä maksoi työpaikallaan jo joukkueen valmentaja.

Huuhkajia vastaan Kreikkaa luotsaa heinäkuussa peräsimeen tullut John van ‘t Schip. Tuore valmentaja ei ainakaan pelkää tehdä vaikeita ratkaisuja, Suomea vastaan uusiksi on laitettu koko hyökkäyslinja. Nimekkäin pois jätetty pelaaja on PSV-kärki Kostas Mitroglou. Erittäin tiiviisti puolustavaa Huuhkajia vastaan ei ole normaalistikaan helppo osua, nyt se voi olla Kreikalle jopa ylivoimaista.

Veikkausvihje

Suomi on paljon paremmassa vireessä ja pelaa kovalla itseluottamuksella hyvää futista. Kreikka on perinteisesti köykäinen vierasjoukkue, joka kaiken lisäksi on tällä hetkellä täysin sekaisin pelinsä kanssa. Kyllä Huuhkajat näistä lähtökohdista pelikupongille kuuluu Coolbetin markkinoiden kärkikertoimella 2.35.


Comments