Veikkausvihje

Armenia ja Italia kohtaavat Suomen EM-karsintalohkon aikaisemmassa ottelussa torstaina. Italia on suuri suosikki, mutta ei se pinnoja ilmaiseksi Jerevanista mukaansa saa. Paras pelivalinta löytyy matalista maalimääristä, erityisesti isäntien osuminen vaatisi taivaankappaleiden olemista oikeassa asennossa. Alle 2.5 maalia on hieno pelikohde 888sportin huippukertoimella 2.28.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka. Kaupantekijäisiksi saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili auki alta.

Jerevanissa jaossa isoja pisteitä

Ennen Huuhkajien huipputärkeää EM-karsintaottelua Kreikkaa vastaan J-lohkossa pelataan toinen matsi, kun Armenia isännöi Italiaa. Italia porskuttaa lohkon keulilla puhtaalla pelillä, kun taas Armenia on kuudella pisteellä lohkon kolmantena. Italia on suuri suosikki, mutta ottelussa on klassinen ansan paikka Azzurrin kannalta.

Italia on ollut karsintalohkossa varsin vakuuttava. Roberto Mancinilla on kuitenkin käsissään erittäin nuori ja näissä otteluissa myös pääosin kokematon joukkue, joten eiköhän matkalle mahdu vielä pieniä vastoinkäymisiäkin. Lähtökohtaisesti vierasottelut Armeniaa ja varsinkin Suomea vastaan tässä ikkunassa voisivat olla otollisia hieman nihkeämmille esityksille.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
12.50
6.30
1.25
12.25
6.20
1.25
betsson logo
13.00
6.00
1.25

Uudistuksista huolimatta varsinkin Italian alakerta on kivikovaa sorttia. Gianluigi Donnarumma on ottanut tyylikkäästi Gigi Buffonin paikan maalilla ja nuorennusleikkaus linjassa on sujunut mainiosti. Mancini on myös modernisoinut keskikentän peliä selvästi, tällä hetkellä Italia on yksi vaikeimmin yllätettävistä joukkueista maailmassa. Onkin vaikea nähdä, miten Armenia onnistuisi maalinteossa edes kotikentällään.

Armenialla tekemätön paikka?

Armenia on pelannut ihan kelvolliset karsinnat tähän mennessä. Kuusi pistettä neljästä ottelusta on joukkueen taso huomioiden hyvä tulos. Edellisen karsintaikkunan kahdesta voitosta varsinkin Kreikan kaataminen vieraissa oli hieno saavutus. Toki on syytä muistaa, että Kreikka on todella kaukana parhaastaan.

Kreikka- ja Liechenstein-otteluita lukuunottamatta Armenialla on ollut suuria vaikeuksia maalinteon kanssa. Kotonaan se on jäänyt maaleitta viime aikoina Suomen lisäksi myös Moldovaa ja Gibraltaria vastaan, mikä ei ole erityisen mairitteleva saavutus.

Veikkausvihje: Maalin tai parin vierasvoitto?

Italia ottaa normaaliesityksellä kolme pinnaa torstaina mukaansa, mutta tuskin vieraat mitään murskajaisia järjestävät. Armenia on kaikesta huolimatta taisteleva nippu ja puolustaa pääosin kelvollisesti. Paras pelivalinta onkin alle 2.5 maalia 888sportin huippukertoimella 2.28.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments