Veikkausvihje

Chicago Bears ja Green Bay Packers avaavat uuden NFL-kauden varhain perjantaina Suomen aikaa Chicagon Soldier Fieldillä. Chicagolla on sarjan kenties paras puolustus, mutta toisaalta Pack saa kentälle jälleen terveen Aaron Rodgersin. Kovin suuri altavastaaja Packers ei voi olla, vieraiden huippukerroin 2.50 Fastbetilla on ehdottomasti pelin arvoinen avausmatsiin.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Bears – Packers avaa kauden

Jos aina uuden NFL-kauden avausmatsi on sytyttävä tapaus, tällä kertaa se on sitä vielä normaaliakin enemmän. Bears – Packers on NFL:n kenties legendaarisin taistelupari, jolla on lähes sadan vuoden perinteet.

Bears lähtee siis pienenä suosikkina klassikkomatsiin. Joukkueen ehdoton vahvuus on puolustus, joka edustaa aivan sarjan kärkeä. Bears selvisi viime kaudella pudotuspeleihin, mutta matka katkesi heti avausottelussa kotona Philadelphia Eaglesia vastaan. Tällä kertaa tavoitteet ovat korkeammalla, mutta se vaatisi myös Mitchell Trubiskyn johtamalta hyökkäykseltä tasonnostoa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.59
-
2.45

Packers LaFleurin aikaan

Vierailija Packers lähtee kauteen uudistuneena. Edelliset 12 kautta päävalmentaja Mike McCarthyn johdolla kauteen lähtenyt joukkue palkkasi Matt LaFleurin tuomaan uutta virtaa varsinkin Packin hyökkäyspelaamiseen. Ensimmäinen tehtävä on saada yksi kaikkien aikojen pelinrakentajista, Aaron Rodgers, jälleen tasolleen.

Rodgersilla on hyvät aseet käytössään ja Packilta onkin jälleen turvallista odottaa todella laadukasta hyökkäämistä. Pidämme myös joukkueen puolustusta yleistä mielipidettä parempana. Puolustuksen linjasta Mike Danielsin menetys on huono asia, mutta toisaalta tilalle on saatu laatupalasia kuten entinen Bearsin takapuolustaja Adrian Amos sekä Za’Darius Smith ja Preston Smith.

Jos Packers saa Bearsin juoksupelin, eli lähinnä tulokaskeskushyökkääjä David Montgomeryn, pysäytettyä, vierailla ei ole isommin hätää. Viime kaudella juoksupuolustus oli yksi Packersin akilleen kantapäitä ja siihen on varmasti panostettu.

Veikkausvihje

Bears on pieni suosikki, mutta nykykertoimella paras pelivalinta on Packers. Tervehtynyttä Rodgersia ei ole koskaan syytä aliarvioida, vieraat kuuluvat kupongille Fastbetin huippukertoimella 2.50.

fastbet vedonlyönti


Comments