Veikkausvihje

Traktor ja SKA kohtaavat keskiviikkona Tšeljabinskissa. SKA on kaikessa edellä ja muutoksistaan huolimatta vaikuttaa myös täysin valmiilta uuteen kauteen. Vieraiden vähintään kahden maalin voitto on mahtava pelikohde Fastbetin kovalla kertoimella 1.94.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

SKA aloitti räjähtävästi

Pietarin SKA lähti kauteen vahvasti uudistuneena ja monet olivat varsin skeptisiä joukkueen suhteen ainakin alkukaudesta. Avausottelu Magnitokorskia vastaan osoitti huolet turhiksi, vahva Magnitka oli selvästi perässä jokaisella osa-alueella. Kun vielä SKA:n nuori maalivahti Pjotr Kotšetkov täytti välittömästi kaikki häneen kohdistuneet odotukset, SKA:n tilanne on paljon seesteisempi kuin vielä kauden alla ennakoitiin.

Tuore valmentaja Alexei Kudashov sai hyvän startin pitkälti toimivan ylivoimapelin ansiosti. Kuten huippuotteluissa usein, myös kauden avausmatsi ratkaistiin pitkälti miesylivoimalla. SKA teki kaksi ensimmäistä maaliaan ylivoimalla ja kemiat vaikuttavatkin löytyneen mainiosti. Myös harjoituskauden sensaatio Vladimir Tkatšov sai heti avauspelissä maalihanansa auki viimeistellessään vieraiden kolmannen maalin ottelun lopulla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
6.15
4.60
1.49
6.60
4.75
1.47

Traktorilla jälleen edessään vaikea kausi?

Traktorin viime kaudesta ei jäänyt paljoa käteen. Joukkue selvisi viimeisenä pudotuspeleihin, mutta noutaja tuli nopeasti. Tälle kaudelle seuraa on myllätty uusiksi johtoa myöden. Lähitulevaisuus on pitkälti usvan peitossa, mutta harkittu nuorennusleikkaus lienee pidemmällä sihdillä ainoa oikea ratkaisu. KHL-penkin taakse palannut latvialaisvalmentaja Peteris Skudra on kuitenkin haastavan paikan edessä tällä kaudella.

Skudra on vaativa valmentaja, jolla on tapana repiä irti joukkueestaan paljon lyhyellä tähtäimellä. Nyt siihen ei taida kokoonpanon puolesta olla eväitä, mutta eiköhän Traktor silti nähdä tappelemassa tälläkin kaudella viimeisistä pudotuspelipaikoista. Avaustappio Vitjazille osoitti kuitenkin, että tekemistä on vielä paljon. Kaiken lisäksi ero keskiviikon vastustajaan on lähes kuin yöllä ja päivällä.

Veikkausvihje

On vaikea nähdä, miten Traktor voisi pysyä SKA:n kyydissä. Mitään maalijuhlia ei välttämättä Tšeljabinskissa nähdä, mutta kyllä vieraiden vähintään kahden maalin voitto väistämättä pelikohteeksi nousee. Fastbetin huippukerroin 1.94 on syytä napata talteen.

fastbet vedonlyönti


Comments