Veikkausvihje

EM-karsinnoissa pelataan perjantaina todellinen jättiottelu, kun Saksa isännöi Hollantia. Saksa on toipunut viime aikojen mahalaskustaan ja voittanut kaikki kolme aiempaa otteluaan karsinnoissa. Nyt vastus kovenee kuitenkin monta luokkaa. Ronald Koemanin Hollannilla ei ole varaa tätä matsia ainakaan hävitä, emmekä mekään vieraiden tappioon usko. Puolen maalin tasoitus Hollannille antaa lunastuksen jo tasurillakin, joten Fastbetin kärkikerroin 1.92 on huippuluokkaa.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Saksan ja Hollannin matsissa kovat panokset

Hampurissa ei perjantaina ole panoksista puutetta, kun ei-niin-rakkaat viholliset Saksa ja Hollanti iskevät yhteen. Volksparkstadionilla pelattava ottelu on erityisen tärkeä Hollannille, joka on Kansojen Liigan finaalien takia pelannut vasta kaksi matsia. Tällä välin niin Saksa kuin Pohjois-Irlantikin ovat voittaneet kaikki ottelunsa, joten tulppaanimaankin olisi kasvatettava pistepussiaan perjantaina.

Saksan katastrofaaliset MM-kisat ja Kansojen Liiga on unohtunut ainakin hetkeksi Die Mannschaftin otettua kolme perättäistä voittoa karsinnoissa. Joachim Löw vaikuttaa vihdoin löytäneen jonkinlaisen tasapainon uudelleenrakennuksen ja kokemuksen välillä. Täytyy kuitenkin muistaa, että vastus on viime otteluissa ollut kaukana maanosan huippumaista. Edelleen esimerkiksi kokematon puolustus on pitkälti testaamatta. Tähän tullee perjantaina muutos.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.00
3.85
3.60
1.97
3.95
3.60

Hollanti on tasapainoisempi

Hollanti on ottelukiireiden vuoksi pelannut vasta kaksi karsintamatsia. Kansojen liigassa tuli hienosti hopeaa ja nyt sama vire pitäisi siirtää karsintoihin. Virgil van Dijkin johtama alakerta on timanttista sorttia eikä Hollanti muutenkaan Saksasta laadullisesti jälkeen jää. Herrat Ryan Babel, Memphis Depay, Quincy Promes ja Luuk de Jong pystyvät murtamaan minkä tahansa puolustuksen maailmassa, eikä Saksa ole tästä poikkeus.

Hollanti ei vierasotteluissa ole ollut parhaimmillaan, mutta tämä näkyy kyllä selvästi jo ottelun vedonlyöntikertoimissakin. Koemanin joukkue on yksi Euroopan parhaita tällä hetkellä, kun taas Saksa on edelleen ainakin jossain määrin kysymysmerkki. Me otamme rohkeasti kantaa vieraiden puolesta myös perjantaina.

Veikkausvihje: Tulppaanit eivät häviä!

Parhaaksi pelikohteeksi nousee Hollannin puolen maalin tasoitus. Aasialaisten tasoitusen puolelta löytyvä kohde maksaa Fastbetilla takaisin komeasti 1.92-kertaa. Kyseessä on yksi alkavan viikonlopun parhaista pelivalinnoista.

fastbet vedonlyönti

 


Comments