Veikkausvihje

Englanti ja Bulgaria iskevät yhteen lauantaina Wembleyllä EM-karsintojen A-lohkon ottelussa. Tämän isommaksi ei tasoero lohkossa repeä ja tiedossa onkin reilu kotivoitto. Kertoimet yllättäen jopa hieman vähättelevät Kolmen Leijonan mahdollisuuksia, Englanti -2.5 maalia on mainio pelivalinta Fastbetin huippukertoimella 1.96. Tämä kerroin tuskin ottelun alkua näkee, joten suosittelemme noukkimaan tarjouksen talteen pian.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Englannilla vahva startti myös karsintoihin

Englanti on aloittanut EM-karsinnat räjähtävästi. Kaksi voittoa maalierolla 10-1 on ollut suoraa jatkoa Kolmen Leijonan hienoille otteille niin MM-kisoissa kuin Kansojen Liigassakin. Gareth Southgatella on käsissään nuori ja nälkäinen ryhmä, joka on iskenyt viisi maalia niin Tshekin kuin Montenegronkin verkkoon. Myös Bulgariaa odottanee Wembleyllä melkoinen selkäsauna lauantaina.

Lisäporkkanaa Englannin karsintarupeamaan tuo tulevan EM-turnauksen alkaminen ja päättyminen kotimantereella. MM-kisojen välieräpaikkaa olisi hienoa lähteä petraamaan juuri Wembleyllä. Ensin pitää kuitenkin selvittää karsinnat kunnialla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.96
-
1.93
nordicbet logo
1.92
-
1.93

Southgatella on jälleen herkullinen paikka kierrättää nuoria tulevaisuuden tähtiään joko lauantaina tai jälkimmäisessä ottelussa Kosovoa vastaan. Meidän ennustuksemme on, että juuri Kosovoa vastaan nähdään hieman kokeellisempi avauskokoonpano jossa voi hyvin olla paikkansa vaikkapa Mason Mountille, James Maddisonille ja/tai Tyrone Mingsille. Lauantaina Wembleyllä lähdetään todennäköisesti tämän hetken ykkösmiehistöllä leikkiin.

Bulgaria lähtee parkkeeraamaan bussia

Bulgarian ainoa toivo lauantaina on lähteä otteluun erittäin puolustusvoittoisesti ja toivoa ihmettä. Kaksi edellistä otteluaan hävinnyt joukkue on päästänyt jo seitsemän maalia omiin, joten erityisen pitävästä alakerrasta ei puhuta. Vieraiden harmiksi joukkue kärsii myös muutaman avainpelaajan loukkaantumisista. Todor Nedelev, Georgi Kostadinov ja Bozhidar Chorbadzhiyski olivat kaikki vakiokalustoa Kansojen Liigassa, mutta nyt koko kolmikko on sivussa.

Veikkausvihje: Selvä kotivoitto

Isoin kysymys lauantain ottelun alla on se, kuinka monella maalilla Englanti ottelun voittaa. Kotikenttä ja nälkäinen sekä näytönhaluinen ryhmä on mielestämme väkisin yli kahden ja puolen maalin suosikki, mielummin puhutaan noin kolmen maalin erosta. Fastbetin markkinoiden kärkikerroin 1.96 vähintään kolmen maalin kotivoitolle onkin erinomainen pelikohde lauantaille.

fastbet vedonlyönti


Comments