Veikkausvihje

Jokerit pelaa kauden kolmannen ottelunsa lauantaina Areenassa. Jokereiden kausi on alkanut nihkeästi, kun taas vieraaksi saapuva Dinamo Riika on huimassa liidossa. Haetaan kunnon yllätystä NordicBetin kärkikertoimella 5.05 vieraille. Takuuvarmasti Dinamo ottelun vie useammin kuin kerran viidestä.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Jokereilla nihkeä alku

Kovin odotuksin kauteen lähtenyt Jokerit ei ole vielä missään vaiheessa päässyt oikein pelinsä päälle. Kaksi tappiota ei luonnollisesti ole mikään maailmanloppu, mutta narripakan kannalta pientä aihetta huoleen silti on. Joukkueen pelillinen ilme ei missään nimessä ole ollut sellainen, mitä yhdeltä lännen ennakkosuosikeista odottaisi. Kolmella kotimatsilla kauden aloittava Jokerit ei tällä hetkellä ole mitenkään erityisen laadukas joukkue.

Silmiinpistävää kahdessa ensimmäisessä ottelussa oli köykäisyys kamppailupelaamisessa sekä huolimattomuus kiekon kanssa. Taitoahan Jokereissa on vaikka kuinka, mikä takaa maalipaikkoja hieman heikommallakin joukkuepelaamisella. Sarjan laatujoukkueita, kuten Kazania ja Avangardia, vastaan tämä ei kuitenkaan pisteille riitä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.57
4.75
5.05
1.63
4.30
4.90
1.57
4.60
4.80

Dinamo vahvassa vireessä

Latvian ylpeys Dinamo Riika on voittanut kauden kaksi ensimmäistä otteluaan. Kun tähän ynnää vielä loistavasti sujuneen harjoituskauden, Dinamo on yksi sarjan kuumista joukkueista. Viime kaudella vieraat jäivät vaivaisen pisteen päähän pudotuspelipaikasta, mutta tällä sesongilla jatkopaikka on selkeä tavoite.

Dinamo uudistui viime kaudesta kun tehopakki Mathew Maione vaihtoi maisemaa yhdessä Linus Videllin ja muutaman muun pelaajan kanssa. Tilalle hankittiin harkitusti laatutavaraa. Benjamin Marshall korvaa Maionen ja Jacob Berglund Videllin ykkösnyrkissä. Dinamo ei mässäile isolla budjetilla, mutta rajallisilla resursseilla on tehty viime vuodet loistavaa työtä myös toimiston puolella.

Veikkausvihje: Yllätystä ilmassa?

Jokerit on tottakai selvästi laadukkaampana joukkueena suosikki lauantain matsiin. Kauden kaksi aiempaa ottelua ovat kuitenkin tarjonneet todella vaisun Jokerit sekä sähäkän ja taistelevan Dinamon. Kun vierailla on vielä heittää maaliin tulikuuma Kristers Gudlevskis, emme saa vieraita mitenkään kertoimien veroiseksi altavastaajaksi. NordicBetin kärkikerroin 5.05 vieraille on ehdottomasti pienen panoksen yllätyshaku lauantaille.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments