Veikkausvihje

Pelicans jatkaa kahden kotimatsin päälle CHL-urakkaansa kahden vierasottelun paketilla. Ensin vastassa on Tshekin Trinec, jonka kanssa lahtelaiset pelasivat kotona yhden maalin ottelun. Trinec on aloittanut vaisusti, mutta on selvästi tuloksiaan parempi. Paras pelivalinta löytyy runsasmaalisista vaihtoehdoista, aiempien tulosten ei kannata antaa hämätä. Peleihin yli 4.5 maalia huippukertoimella 1.77, jonka tarjoaa ComeOn!.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa myös huimat edut uusille asiakkaille. Talleta 10€, pelaa 50€! Klikkaa tili auki alta.

Pelicans vauhdilla CHL-kauteen

Pelicans aloitti seuran historian ensimmäisen CHL-sesongin tulosten valossa varsin kelvollisesti. Kotivoitto Trinecistä ja jatkoaikatappio Lausannelle eivät tuloksina olleet mitenkään heikkoja, vastassa oli kuitenkin kaksi laatujoukkuetta. Pelilliseti lahtelaisilla ei kuitenkaan ole aihetta sen suurempaan henkselien paukutteluun. Avausottelussa Trinec vei kenttätapahtumia selvästi, eikä Lausannekaan kaukana ollut suorasta vierasvoitosta.

Pelicansin parasta antia avausotteluissa ovat olleet hyökkäyspelaaminen, ylivoima ja maalivahtipeli. Kovasti uudistunut alakerta sen sijaan on osoittautumassa ainakin jonkin sortin ongelmakohdaksi. Perjantaina Werk Arenan huutomyrskyssä ja isäntien suoraviivaisessa paineessa peräpää joutuu kauden tähän asti kovimpaan testiin. Todennäköisesti Pelicansin pistepussin karttuminen vaatii taas huippuluokan maalivahtipeliä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.00
4.40
3.10
1.95
3.90
3.15
1.95
3.90
3.15

Trinec aloittanut hapuillen

Tshekin mestari Trinec avasi CHL:n omalta osaltaan kahdella tappiolla. Joukkue ei myöskään ole vielä tehnyt ensimmäistäkään maalia, joten kaksi vierasottelua eivät kokeneelta tshekkiryhmältä menneet lainkaan putkeen. Paikkoja joukkue on luonut kuitenkin paljon. Pelicansia vastaan joukkue hallitsi kenttätapahtumia ja myös Minskissä vierailla oli vähintään riittävästi saumoja naulata useampiakin osumia. Jos paikkoja syntyy jatkossakin samaan tahtiin, ketsuppipullo aukeaa pian.

Trinec alkaa olla siinä tilanteessa, että nyt olisi saatava pisteitä. Kotonaan joukkue tulee perinteisesti hurjalla tahdilla päälle, mikä avaa paikkoja molempiin suuntiin. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, perjantain ottelu on yksi toisen toisen peliviikonlopun viihdyttävimpiä. Eiköhän oheistuotteena myös maaleja nähdä reilulla kädellä.

Veikkausvihje

Trinecin tehottomuus näkyy jo kertoimissakin. Joukkue on kuitenkin “tauluaan parempi”. Paras pelivalinta on yli 4.5 maalia huippukertoimella 1.77, jonka takana on ComeOn!


Comments