Veikkausvihje

EM-karsintojen lauantai päättyy todella isoon matsiin, kun Serbia isännöi Portugalia Belgradissa. Ottelu on molemmille todella tärkeä, ainakaan tappioon ei olisi varaa. Lähes kerran kolmesta osuva tasuri nousee kovien panosten matsiin loistavaksi pelikohteeksi Mr Greenin hulppealla kertoimella 3.40.

Ei vielä tiliä Mr Greenillä? Vihreä herrasmies tuplaa ensimmäisen vetosi voitot, jopa 200€ asti! Klikkaa ohittamaton tarjous talteen alta.

B-lohkossa valtavat panokset

EM-karsintojen B-lohko on tällä hetkellä varsin kiharainen tapaus. Ukraina on keulilla jo kymmenellä pinnalla, mikä tietää ainakin pientä liekkiä hännän alle niin Serbialle kuin Portugalillekin. Toki varsinkin Portugalin osalta vasta kaksi pelattua ottelua helpottavat tilannetta. Myös Serbian otteluohjelma on jatkossa melko suotuisa. Silti lauantain jättimäistä keskinäistä ottelua ei saisi ainakaan hävitä.

Hallitseva euroopanmestari Portugali pelasi kesäkuun karsintaikkunassa Kansojen Liigan finaaleja, joten tilillä on tähän mennessä karsinnoissa kaksi tasuria. Ongelmallisen tilanteesta tekee se, että tasapelit pelattiin kotikentällä. Nyt Portugali joutuu kohtaamaan lohkon kaksi muuta laatujoukkuetta vielä vieraissa, mikä on kaukana optimista. Belgradista ja Kiovasta ei ole koskaan helppo hakea ainakaan täyttä pottia.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
mr green logo
3.45
3.35
2.20
nordicbet logo
3.30
3.30
2.29

Tarkkaa peliä ja tasaiset lähtökohdat

Portugali lähtee lauantain matsiin hienoisena suosikkina. Se on joukkueista laadukkaampi ja avainmiesten, kuten Cristiano Ronaldo, Joao Felix ja Bernardo Silva, hyvät kauden avaukset seurajoukkueissaan tuovat varmasti lisää itseluottamusta. Myös Kansojen Liigan mestaruus EM-menestyksen päälle on vahva näyttö joukkueen nykytasosta.

Serbia oli MM-karsinnoissa nimenomaan kivikova kotijoukkue. Samaa tarvitaan tällä kertaa ja lähtökohdat ovatkin varsin mukavat. Keskikentällä on jopa runsaudenpulaa laatupelaajista ja hurjassa vireessä oleva kärkipari Aleksandar MitrovicLuka Jovic on uhka myös tiiviille Portugalille. Isäntien tarvitsee todennäköisesti myös osua maalipuiden väliin lauantaina pisteistä haaveillakseen.

Veikkausvihje: Tasapeli tarjoaa hyvän kohteen

Isojen panosten ottelusta voi hyvällä syyllä odottaa paljon. Mitään avoimien ovien päiviä ei varmastikaan nähdä, mutta tuskin Belgradissa mitään ylivarovaista peruutteluakaan nähdään. Silti kummallakaan ei ole tätä matsia vara hävitä, joten lopussa riskitasot varmasti alenevat jos ottelu on tasan. Tasapeli tarjoaa myös mainion paikan vedonlyöntiin, Mr Greenin huippukerroin 3.40 kannattaa ottaa lauantain peleihin mukaan.

mr green vedonlyönti bonus


Comments