Veikkausvihje

Suomen EM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina Tampereella Italiaa vastaan. Tällä hetkellä Huuhkajat liitää sellaisessa myötätuulessa, ettei edes Italia ole mahdoton vastustaja. Piste olisi molemmille mainio tulos, Fastbetin kärkikerroin 3.55 suoralle tasurille nostetaan sunnuntain tykkikohteeksi Ratinan iltaan.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Huuhkajat matkalla kisoihin

Torstain voitto Kreikasta oli Suomelle todella iso harppaus kohti vuoden 2020 EM-kisoja. Ei kisapaikka missään nimessä mitenkään varma ole, mutta nyt kaikki on omissa käsissä. Lähtökohdat jatkoon ovat sikälikin erinomaiset, että myös epäonnistumisiin on varaa. Italialta kaikki pinnat olisivat budjetoimatonta plussaa, mutta ei varsinkaan tasuripinna mitenkään utopistinen tavoite ole.

Huuhkajat ei pelannut Kreikkaa vastaan mitenkään erityisen vahvaa ottelua, mutta hallitsi silti tapahtumia. Se kertoo paljon joukkueen nykytasosta. Joukkueen ykköstähti yhdessä Teemu Pukin kanssa on keskikentän moottori Glen Kamara, jonka yksilösuorituksella Suomi sai ratkaisevan rankkarin torstaina. Kamaralla on myös sunnuntaina iso rooli Italiaa vastaan. Italia ei missään nimessä ole kuitenkaan suuruutensa vuosien tasolla, joten Kamaralla ja kumppaneilla on täydet saumat pitää puolensa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
5.50
3.55
1.74
5.75
3.50
1.72
5.45
3.50
1.71

Ailahteleva Italia marssii lohkovoittoon

Edellisistä arvokisoista rannalle jäänyt Italia on aloittanut karsinnat pelkillä voitoilla. Kisapaikka alkaa olla käytännössä taskussa, vaikka otteet eivät ole mitenkään ylivoimaisen vakuuttavia olleetkaan. Perustaso on kuitenkin korkea.

Italialla on kysymysmerkkejä niin ala- kuin yläkerrassakin. Nuori puolustus on pelannut pääosin hyvin, mutta ei sitä kovin ankarasti ole vielä testattu. Myös hyökkäyspäästä puuttuu kliininen ykköskärki, mutta nuoria lupauksia löytyy. Suomi on kuitenkin tällä hetkellä niin kompakti joukkue, että helpolla ei saapasmaa sunnuntaina maaleja tee.

Pienen miinuksen Italialle joutuu laskemaan myös keskikentän Marco Verrattin korttitilin täyttymisestä. Samantasoista korvaajaa ei Roberto Mancinilla ole tilalle heittää.

Veikkausvihje: Huuhkajat taistelee yllätyspisteen?

Italia on kertoimien valossa mielestämme hieman turhan suuri suosikki sunnuntaina Ratinassa. Huuhkajat pelaa tällä hetkellä niin laadukasta futista, että se pystyy haastamaan myös Italian. Voitto voi olla liikaa vaadittu, mutta molemmille mainiosti sopiva tasapeli on täysin mahdollinen. Fastbetin kärkikerroin 3.55 nostetaan vihjeeksi varsin maistuvana kohteena.

fastbet vedonlyönti


Comments